Huh? Pedro Pascal is niet altijd 'The Mandalorian'

Huh? Pedro Pascal is niet altijd 'The Mandalorian'

Dat zal dan wel het voordeel zijn van het feit dat je held zijn gezicht niet laat zien.

Jim Pedd, 12 december 2019 om 06:00

Pedro Pascal speelt officieel de hoofdrol in de serie The Mandalorian. Maar de acteur is tot nu toe nog niet te zien geweest. Misschien met goede reden, merken we nu. Pascal is namelijk in één van de afleveringen helemaal niet te zien als de gemaskerde held.
Actrice Bryce Dallas Howard regisseert tegenwoordig ook. Zo dus ook een aflevering van de serie van Disney+. Nu onthult ze tijdens een interview met Vulture dat Pascal lang niet altijd op de set was tijdens de opnames. Sterker nog, tijdens haar aflevering was hij er helemaal niet. “Hij was druk met Broadway-musical King Lear. En dus, toen we mijn aflevering maakten, deden we dat niet samen met Pedro.”

Lees ook: We weten straks alles van Baby Yoda in 'The Mandalorian'

Fysiek afwezig
De acteur was dus fysiek afwezig en werd vervangen door twee stunt doubles: Brendan Wayne en Lateef Crowder. Volgens Howard verrichtte Wayne het meeste werk. Dat onthulde de acteur ook al tijdens hetzelfde interview van Howard met Vulture. Hij bracht de Mandalorian samen met Pascal tot leven en werkte daar ook heel actief aan met Pascal.

Lees ook: Baby Yoda-pop in 'The Mandalorian' werd bijna vervangen door CGI

“Hij vroeg mij, en ik stelde hem altijd dezelfde vraag, ‘waarom heb je deze beweging op dat moment gemaakt?’ We deden dat heel vaak. Het mooie aan hem is dat hij niet arrogant is. Hij is gewoon een acteur. En ik bedoel dat op een positieve, niet een negatieve manier. Hij leert graag en houdt ervan om samen te werken. En hij is er goed in.”

Bron: Vulture

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Lucasfilm, Pedro Pascal

Populair nieuws