Zo heet de première van 'The Walking Dead'

Zo heet de première van 'The Walking Dead'

De titel lijkt al onthuld te zijn!

Jim Pedd, 28 december 2019 om 13:24

The Walking Dead keert in februari terug met de midseason premiere van het tiende seizoen. De aflevering heeft nu een titel, lijkt het. Volgens Showcase gaat de boel Squeeze heten. Een passende titel.
De laatste keer dat we onze helden zagen, waren er namelijk behoorlijk wat problemen. Michonne reisde met Virgil om wapens te halen waarmee de Whisperers eindelijk verslagen konden worden. Daryl, Carol en de groep zit ondertussen vast in een groep, waar duizenden Walkers hen aanvallen.

Lees ook: Dood stuntman 'The Walking Dead' was te voorkomen?

Tiende seizoen
Showrunner Angela Kang vertelde al eens dat de draad direct na deze gebeurtenissen wordt opgepakt. Het tiende seizoen van de AMC-serie duikt daarmee weer gelijk in de actie en gaat behoorlijk wat heftige dingen laten zien. De grove Whisperers zullen het namelijk helemaal uit gaan vechten met onze helden.

Lees ook: Hoe zal 'The Walking Dead' eindigen?

Niet alleen krijgen we dus meteen te zien hoe het afloopt in de grot, ook leren we hoe Negan zich gaat bemoeien met de Whisperers en horen we meer over Alpha’s dochter Lydia en voormalig-Whisperer Gamma. Vanaf 23 februari weer te zien!

Bron: Showcase

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Squeeze

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws