search
Nieuw op Netflix: De (unieke?) superheldenserie 'The Neighbor'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De (unieke?) superheldenserie 'The Neighbor'

Zwaai het jaar uit met deze nieuwe, komische superheldenreeks!

Series met superhelden in de hoofdrol kunnen in de praktijk ongelofelijk populair zijn. Toch moet het gezegd dat nagenoeg elke studio door de jaren heen heeft geprobeerd om een Marvel-kopie te maken. Lang niet al deze pogingen zijn op een succes uitgedraaid, in tegendeel. Nu doet ook Netflix een poging met de komst van El Vicino of The Neighbor.

Netflix probeert op verschillende manieren af te stappen van het klassieke superheldenrecept. In de serie The Neighbor volgen we een jongeman met de naam Javier. De jonge Spanjaard maakt niet de beste periode uit zijn leven mee, in tegendeel. Niet alleen kijkt hij op tegen een berg schulden, daarnaast maakt ook zijn vriendin Lola een einde aan hun relatie. Net wanneer Javier het allemaal maar somber inziet komt hij in aanraking met een alien die op het punt staat om te sterven. Vooraleer hij dat doet draagt hij zijn superkrachten over aan... jawel, Javier! Er is wel één belangrijke voorwaarde die door de alien wordt gesteld, hij moet de krachten immers gebruiken om als superheld aan de slag te gaan.

Niet al te serieus
Mocht bovenstaande een traditionele Hollywood-productie zijn, dan zouden we al snel kunnen praten van een dertien in een dozijn serie. Wellicht is het net omwille van die reden dat Netflix er voor heeft gekozen om er een Spaanse productie van te maken. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze reeks boordevol steekt met komische invloeden waardoor ze zichzelf eigenlijk niet al te serieus neemt.

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe serie om het jaar mee uit te zwaaien? Dan is The Neighbor wellicht het overwegen waard. Deze reeks is namelijk vanaf morgen, dinsdag 31 december 2019 te bekijken op Netflix. Ben je alvast razend benieuwd naar wat deze nieuwe reeks allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen