search
Nieuw op Netfix: De nu reeds ophefmakende serie 'Messiah'
Series / Nieuws

Nieuw op Netfix: De nu reeds ophefmakende serie 'Messiah'

Op nieuwjaar verschijnt één van de meest ophefmakende series ooit op Netflix...

Morgen, woensdag 1 januari 2020 verschijnt op Netflix de gloednieuwe serie Messiah. De lancering van deze serie heeft de voorbije weken reeds heel wat ophef veroorzaakt. Op verschillende websites liepen zelfs petities om de lancering van de reeks tegen te houden. Netflix heeft hier geen gehoor aan gegeven waardoor ze vanaf morgen gewoon voor iedereen te bekijken is.

In Messiah maken we kennis met CIA-officier Eva Geller (gespeeld door niemand minder dan Michelle Monaghan) welke een op z'n zachtst gezegd mysterieuze man op het spoor komt. De rol van deze man wordt gespeeld door de acteur Mehdi Dehbi. Op het ogenblik dat de man internationaal aandacht krijgt voor het verstoren van de openbare orde beslist de CIA-agente om een onderzoek naar hem in te stellen. De wereldwijde aandacht die de man krijgt zou het gevolg zijn van het feit dat hij wonderen kan verrichten.

Lees ook: Michelle Monaghan speelt hoofdrol in Netflix-serie 'Messiah'

Ophefmakende reeks
Het hoeft in de basis niet te verwonderen dat deze reeks zoveel ophef veroorzaakt. In een tijd waarin religieus getinte series en films nogal gevoelig liggen legt Messiah de vinger op de wonde. De vraag die de reeks stelt laat dan ook niet veel aan de verbeelding over, is de mysterieuze man namelijk echt de goddelijke entiteit die hij beweert te zijn of niet?

Messiah is een project van Michael Petroni welke eerder reeds verantwoordelijk was voor The Book Thief. De regie van de serie is in handen van James McTeigue, bekend van V for Vendetta en Kate Woods, bekend van Rectify.

Messiah staat vanaf morgen, woensdag 1 januari 2020 wereldwijd op Netflix. Kan je niet meer wachten op je eerste kennismaking met de reeks? Dan is het alvast een aanrader om even de officiële trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen