Nieuw op Netflix: 5 seizoenen 'Vikings'!

Nieuw op Netflix: 5 seizoenen 'Vikings'!

De eerste 5 seizoenen van 'Vikings' verschijnen op Nieuwjaar op Netflix!

Geoffrey Ketels, 31 december 2019 om 16:05

Nadat Netflix eerder bekend heeft gemaakt dat er een spin-off zou verschijnen van de hitserie Vikings liet ze eveneens optekenen dat de eerste vijf seizoenen van de reeks op de streamingdienst zullen verschijnen. Kan jij al niet meer wachten tot dat gebeurt? Dat hoeft ook niet! De eerste vijf seizoenen staan namelijk vanaf morgen, 1 januari 2020 op Netflix!
Voorlopig zal alleen nog het zesde seizoen uitblinken in afwezigheid op de streamingdienst. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat het zesde deel uit de reeks nog wordt uitgezonden op History Channel. Het is tot op moment van schrijven nog niet bekend wanneer het zesde deel zal worden toegevoegd op Netflix.

Lees ook: Hitserie 'Vikings' is binnenkort ook te bekijken op Netflix!

5 seizoenen
Vikings is een populaire reeks welke zich afspeelt aan het begin van het tijdperk van de Vikingen, meer bepaald dus aan het einde van de achtste eeuw. In de reeks worden we als kijker meegenomen naar de mysterieuze en bovendien ook bijzonder brute wereld van Ragnar Lothbrok. Deze Viking krijger heeft er zijn levensdoel van gemaakt om nieuwe werelddelen te ontdekken en vooral heel wat te plunderen op de zee. De ambitie van Lothbrok zorgt voor spanningen met zijn leider, namelijk Earl Haraldson. Uiteindelijk kiest Ragnar er voor om samen met een vriend een nieuwe boot te bouwen en er mee naar het Westen te varen. Het conflict met Earl Haraldson barst hierdoor pas echt los!

Heb jij nog helemaal niets van deze serie gezien? Dan wordt het nu tijd om daar verandering in te brengen! Bekijk alle vijf de seizoenen van Vikings vanaf morgen, woensdag 1 januari 2020 op Netflix!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Vikings, serie, Netflix

Informatie over de serie: Vikings

Populair nieuws