search

Ons nieuws van dinsdag 31 december 2019

Nieuw op Netflix: 'How To Get Away With Murder' seizoen 5
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'How To Get Away With Murder' seizoen 5

Het vijfde en voorlaatste deel uit de reeks staat vanaf Nieuwjaar op Netflix!

Op 1 januari 2019 verscheen op Netflix het vierde seizoen van How To Get Away With Murder. Die traditie wil Netflix nu nog even in stand houden, want vanaf morgen, woensdag 1 januari 2020 is ook het vijfde en dus op één na laatste deel op de streamingdienst te bekijken.

How To Get Away With Murder vertelt het verhaal van Annalise Keating. Zij is niet alleen een briljante en charismatische, maar bovendien ook erg verleidelijke professor in crimineel recht. Keating is niet alleen een professor in crimineel recht, daarnaast werkt ze als docente 'Hoe kom je weg met moord'. Op een bepaald ogenblik moet niet alleen zij, maar ook haar klas aan de slag om de geziene leerstof in de praktijk om te zetten. Ze raken namelijk verwikkeld in een moord welke de hele universiteit op haar grondvesten doet daveren.

Prima scores
How To Get Away With Murder is een ongelofelijk populaire serie die bij het verschijnen van elk nieuw seizoen steeds kan rekenen op uitstekende scores. Dit valt ook te concluderen wanneer we de cijfers op gespecialiseerde websites gaan bekijken. Op de website IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld een globale score van 8,1/10. Op die andere website, namelijk Rotten Tomatoes is er sprake van een score van 93 procent voor wat de Average Tomatometer betreft en een Average Audience Score van 86 procent.

Wil jij alvast een voorsmaakje hebben van het nieuwe seizoen van How To Get Away With Murder dat vanaf morgen, woensdag 1 januari 2020 op Netflix te zien is? Bekijk dan zeker en vast nog even de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 5 seizoenen 'Vikings'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 5 seizoenen 'Vikings'!

De eerste 5 seizoenen van 'Vikings' verschijnen op Nieuwjaar op Netflix!

Nadat Netflix eerder bekend heeft gemaakt dat er een spin-off zou verschijnen van de hitserie Vikings liet ze eveneens optekenen dat de eerste vijf seizoenen van de reeks op de streamingdienst zullen verschijnen. Kan jij al niet meer wachten tot dat gebeurt? Dat hoeft ook niet! De eerste vijf seizoenen staan namelijk vanaf morgen, 1 januari 2020 op Netflix!

Voorlopig zal alleen nog het zesde seizoen uitblinken in afwezigheid op de streamingdienst. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat het zesde deel uit de reeks nog wordt uitgezonden op History Channel. Het is tot op moment van schrijven nog niet bekend wanneer het zesde deel zal worden toegevoegd op Netflix.

Lees ook: Hitserie 'Vikings' is binnenkort ook te bekijken op Netflix!

5 seizoenen
Vikings is een populaire reeks welke zich afspeelt aan het begin van het tijdperk van de Vikingen, meer bepaald dus aan het einde van de achtste eeuw. In de reeks worden we als kijker meegenomen naar de mysterieuze en bovendien ook bijzonder brute wereld van Ragnar Lothbrok. Deze Viking krijger heeft er zijn levensdoel van gemaakt om nieuwe werelddelen te ontdekken en vooral heel wat te plunderen op de zee. De ambitie van Lothbrok zorgt voor spanningen met zijn leider, namelijk Earl Haraldson. Uiteindelijk kiest Ragnar er voor om samen met een vriend een nieuwe boot te bouwen en er mee naar het Westen te varen. Het conflict met Earl Haraldson barst hierdoor pas echt los!

Heb jij nog helemaal niets van deze serie gezien? Dan wordt het nu tijd om daar verandering in te brengen! Bekijk alle vijf de seizoenen van Vikings vanaf morgen, woensdag 1 januari 2020 op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netfix: De nu reeds ophefmakende serie 'Messiah'
Series / Nieuws

Nieuw op Netfix: De nu reeds ophefmakende serie 'Messiah'

Op nieuwjaar verschijnt één van de meest ophefmakende series ooit op Netflix...

Morgen, woensdag 1 januari 2020 verschijnt op Netflix de gloednieuwe serie Messiah. De lancering van deze serie heeft de voorbije weken reeds heel wat ophef veroorzaakt. Op verschillende websites liepen zelfs petities om de lancering van de reeks tegen te houden. Netflix heeft hier geen gehoor aan gegeven waardoor ze vanaf morgen gewoon voor iedereen te bekijken is.

In Messiah maken we kennis met CIA-officier Eva Geller (gespeeld door niemand minder dan Michelle Monaghan) welke een op z'n zachtst gezegd mysterieuze man op het spoor komt. De rol van deze man wordt gespeeld door de acteur Mehdi Dehbi. Op het ogenblik dat de man internationaal aandacht krijgt voor het verstoren van de openbare orde beslist de CIA-agente om een onderzoek naar hem in te stellen. De wereldwijde aandacht die de man krijgt zou het gevolg zijn van het feit dat hij wonderen kan verrichten.

Lees ook: Michelle Monaghan speelt hoofdrol in Netflix-serie 'Messiah'

Ophefmakende reeks
Het hoeft in de basis niet te verwonderen dat deze reeks zoveel ophef veroorzaakt. In een tijd waarin religieus getinte series en films nogal gevoelig liggen legt Messiah de vinger op de wonde. De vraag die de reeks stelt laat dan ook niet veel aan de verbeelding over, is de mysterieuze man namelijk echt de goddelijke entiteit die hij beweert te zijn of niet?

Messiah is een project van Michael Petroni welke eerder reeds verantwoordelijk was voor The Book Thief. De regie van de serie is in handen van James McTeigue, bekend van V for Vendetta en Kate Woods, bekend van Rectify.

Messiah staat vanaf morgen, woensdag 1 januari 2020 wereldwijd op Netflix. Kan je niet meer wachten op je eerste kennismaking met de reeks? Dan is het alvast een aanrader om even de officiële trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De meest populaire Netflix-series van 2019!
Series / Nieuws

De meest populaire Netflix-series van 2019!

Netflix heeft een mooi lijstje gepubliceerd.

Vandaag heeft Netflix een toplijst met de populairste Originals vrijgegeven. Voor zowel Nederland als België is een mooi lijstje gepubliceerd met daarop de tien populairste titels. Het gaat om zowel films als series.

In Nederland is één serie verreweg het populairst: Undercover. Die spannende serie krijgt al een tweede seizoen dat volgend jaar ergens op Netflix te streamen moet zijn en draait om een Nederlandse drugsbaron die vanuit een camping zijn werk doet. We volgen twee undercoveragenten die zijn vertrouwen proberen te winnen.

Meer series
Maar meer series doen het goed, waaronder La Casa de Papel, specifiek het derde seizoen van die serie. Daarnaast is de nieuwe show The Witcher ook erg populair, evenals Sex Education. Voor België geldt dat vooral series het goed doen: de top twee bestaat er volledig uit, namelijk La Casa de Papel, The Witcher en de nummer vier is Sex Education.

Toplijsten op Netflix
Nederland
1. Undercover
2. Six Underground
3. Murder Mystery
4. La casa de papel 3
5. The Irishman
6. The Witcher
7. Triple Frontier
8. Isn't It Romantic
9. Sex Education
10. The Perfect Date


België
1. La Casa de Papel
2. The Witcher
3. 6 Underground
4. Sex Education
5. Murder Mystery
6. The Irishman
7. You
8. Isn't It Romantic
9. Stranger Things
10. Triple Frontier



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verliest Rick Grimes een hand in de 'The Walking Dead'-films?
Series / Nieuws

Verliest Rick Grimes een hand in de 'The Walking Dead'-films?

Het zou heel goed kunnen!

Het lijkt erop dat de Walking Dead-films rond Rick Grimes gaan doen wat de serie nooit gelukt is. Andrew Lincolns Rick zou mogelijk een ledemaat gaan verliezen. In de comics gebeurde dat al in nummer 28, toen de Governor Ricks rechterhand afhakte.

Zowel Lincoln als bedenker Robert Kirkman hadden graag gezien dat Ricks hand eraf gehakt zou worden, maar het bleek te complex voor de serie. De dure CGI voorkwam dat de hoofdrolspeler een hand verloor. Maar in de films zou het zomaar eens wel kunnen gaan gebeuren.

Lees ook: De slechtste aflevering van de 'The Walking Dead'-franchise is...

Groter budget
De films hebben natuurlijk een veel groter budget. En aangezien die laten zien wat er allemaal met Rick is gebeurd, nadat hij door een helikopter is weggehaald uit Virginia, kan er heel wat meer vertoond worden. De kans bestaat dus dat het personage dan eindelijk eraan moet geloven en straks dus echt een ledemaat verliest.

Lees ook: Is dit hoe Rick Grimes aan zijn einde komt in 'The Walking Dead'?

Overigens kan het stiekem natuurlijk wel in de serie. Aaron verloor zijn arm in seizoen 9, en dat werd vervangen door een neparm. Dat had ook met Rick gekund en zou nu ook met hem kunnen gebeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Video: alle easter eggs in seizoenfinale 'The Mandalorian' op een rijtje
Series / Nieuws

Video: alle easter eggs in seizoenfinale 'The Mandalorian' op een rijtje

Net als de Star Wars-films, zit de live-action serie vol leukigheidjes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu het eerste seizoen van de zeer populaire Star Wars-serie The Mandalorian ten einde is gekomen, kunnen de fans overgaan tot het volledig analyseren van alles wat er de laatste weken is gebeurd. Om oplettende kijkers een handje te helpen, is er nu een video vrijgegeven waarin alle 'easter eggs' (leuke feitjes) over de laatste aflevering worden toegelicht. Deze video kun je hieronder bekijken.

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt bezoek van meerdere Skywalker-personages

In de video wordt o.a. ingegaan op het spectaculaire laatste shot, waarin we Moff Gideon (Giancarlo Esposito) met een zogenaamde 'darksaber' zien. Dit wapen heeft een lange geschiedenis in het Star Wars-universum, maar vond zijn oorsprong in de animatieseries.

Lees ook: Seizoensfinale 'The Mandalorian' enorm goed ontvangen door critici

Seizoen 2 in 2020
Gezien het enorme succes van het eerste seizoen van The Mandalorian, is het niet vreemd dat Disney nu al werkt aan het tweede seizoen. Het gaat zelfs zo snel dat we de nieuwe afleveringen al in oktober 2020 kunnen verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie over 'Howard the Duck' komt er nog steeds volgens Kevin Smith
Series / Nieuws

Serie over 'Howard the Duck' komt er nog steeds volgens Kevin Smith

Hulu ontwikkelt een reeks animatieseries, waarvan Howard the Duck er een is.

Nu Marvel Television min of meer lijkt te zijn opgedoekt en opgeslokt is door Marvel Studios, is er onduidelijkheid ontstaan over de reeks geplande (animatie)series die Marvel zou maken voor Hulu.

Regisseur/professionele geek Kevin Smith is echter nauw betrokken bij de projecten en gaf deze week tijdens zijn podcast Fatman Beyond een update over de geplande serie rond Howard the Duck.

Hij zei er het volgende over:

"Marvel TV verdwijnt niet; het wordt alleen een compleet andere versie ervan. Ik hoor dat de Hulu-series gewoon doorgaan. Howard the Duck lijkt dus veilig te zijn. Zodra ik meer weet, horen jullie van mij."

Obscure personages
De geplande animatieseries over obscure personages als Howard the Duck, MODOK, Tigra & Dazzler en Hit-Monkey lijken ideaal te zijn voor Hulu, een streamingdienst die zich op een volwassen publiek richt. Het is echter nog onduidelijk wanneer we de series kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.