'Black Hammer'-comic wordt groots serieuniversum

'Black Hammer'-comic wordt groots serieuniversum

Legendary heeft grote plannen.

Jim Pedd, 1 januari 2020 om 07:14

Jeff Lemire heeft het echt heel druk als comicmaker. Niet alleen werkt hij voor DC aan diverse comics, ook werkt hij aan Black Hammer, een serie die hij zelf bedacht door Dark Horse Comics. En hij werkt aan een verfilming van dat verhaal.
De hoop van Lemire is dat Legendary Television uiteindelijk een thuis vindt voor de serie. De vraag is nog altijd waar, maar volgens Lemire is men erg tevreden met de ontwikkelingen die nu plaatsvinden. “De ontwikkeling en het script gaan erg goed bij Legendary,” aldus Lemire. “Ze ondersteunen mijn visie heel sterk en ik ben erg tevreden met het scenario voor e pilot.”

Compleet universum
De serie draait om Abe Slam, een personage dat wat Lemire betreft gespeeld zou moeten worden door niemand minder dan Ron Perlman. Of dat ooit gebeurt is maar de vraag. Maar goed, een andere optie is volgens hem Famke Janssen voor de rol van Madame Dragonfly.

Hoe dan ook wordt het een grootse franchise. Legendary heeft namelijk de rechten op alle verhalen en personages gekocht. “Het is dus een heel ambitieuze verfilming.”

Bron: CB

Lees meer over: Black Hammer, Jeff Lemire, Dark Horse Comics, Legendary Pictures

Populair nieuws