Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' komt er sneller dan je denkt

Avatar: The Last Airbender komt heel snel

Sneller dan we hadden verwacht!

Jim Pedd, 1 januari 2020 om 09:20

Het is al heel wat jaren geleden sinds Avatar: The Last Airbender op televisie te zien was. De serie gaf zender Nickelodeon een heel nieuwe reputatie door de gelaagdheid van de serie. Jaren later kondigde Netflix een live-action versie aan, die sneller komt dan we misschien hadden verwacht.
Sterker nog, de productie van de serie begint begin 2020 al. Om precies te zijn, in februari 2020. Er zijn nog geen castleden aangekondigd, dus dat zal heel erg snel gaan gebeuren. De kans is, gezien deze startdatum, ook groot dat de serie nog in 2020 te zien is, en anders ergens begin 2021. Men neemt wel vaak de tijd voor dit soort fantasyseries.

Lees ook: Release 'Avatar: The Last Airbender' nog ver weg

Niet de eerste keer
Dat men de tijd neemt is ook heel belangrijk in dit geval. Eerder maakte M. Night Shyamalan een live-action versie. Die werd goed ontvangen als het aankomt op technische prestaties. Zo waren de visuele effecten mooi en de locaties geweldig. Maar het verhaal was flinterdun en de casting waardeloos.

Netflix gaat dat dus proberen te repareren en heeft daarvoor de bedenkers Michael DiMartino en Bryan Konietzko aan het werk gezet.

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, netflix, Michael DiMartino, Bryan Konietzko

Populair nieuws