Vertrek 'Friends' van Netflix leidt tot stroom van klachten

'Friends' is er niet meer voor fans op Netflix en de klachten stromen binnen. De iconische show is verwijderd van Netflix en verhuist in het voorjaar van 2020 naar HBO Max

Door redactie, 3 januari 2020 09:10

Friends is er niet meer voor fans op Netflix en de klachten stromen binnen. De iconische show is verwijderd van Netflix en verhuist in het voorjaar van 2020 naar de nieuwe streaming-service van WarnerMedia, HBO Max.
Het is niet de eerste keer dat Friends van Netflix verdwijnt. In 2019 werd ook aangekondigd dat de serie van de streaming-dienst zou worden gehaald, maar omdat kijkers toen zoveel protesteerden, werd besloten de serie te houden. Naar verluidt heeft Netflix dat 100 miljoen dollar gekost.Lees ook: Courteney Cox (Friends) reageert op vreemde identiteitsverwarring

Op het Instagram-account van Friends lijkt er nog niks aan de hand, zij posten gewoon clips van de show voor Thanksgiving, Kerst en Oud en Nieuw. Maar ondertussen zijn er een hoop boze fans bijgekomen omdat Netflix de populaire serie schrapt.

Vanaf woensdag is de show officieel van Netflix verwijderd. De boze fans wonen vooral in de Verenigde Staten, in veel landen zoals Noorwegen en de Filippijnen zijn de afleveringen gewoon nog terug te kijken. Echt lang hoeven ze de serie niet te missen, hij is binnenkort terug te kijken op WarnerMedia's nieuwe streamingdienst, HBO Max.

Voor Nederlandse fans is er niks aan de hand, hier blijft de serie gewoon te zien!
Lees ook: Freddie Prinze Jr.: "Eigenlijk was mijn rol in 'Friends' voor iemand anders"

Bron: Huffington Post

Lees meer over: Friends, Netflix

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws