Lucy Lawless gecast in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

We kennen haar bovenal als Xena: Warrior Princess.

Jim Pedd, 22-07-2014 09:49

TV Guide meldt dat Lucy Lawless, die we uiteraard kennen van Xena: Warrior Princess en Spartacus, gecast is in Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Welke rol de actrice krijgt en in hoeveel afleveringen ze meespeelt, zijn niet bekend gemaakt. De kans is groot dat details over haar rol komende vrijdag, tijdens de San Diego Comic-Con, bekend worden gemaakt.
Recent sprak Clark Gregg, die de rol van Agent Phil Coulson speelt in de serie, nog over zijn rol. Toen vertelde hij dat zijn personage compleet verandert ten opzichte van hoe hij was in het eerste seizoen. "En dat is ook noodzakelijk in de nieuwe omgeving en voor het opnieuw opbouwen van S.H.I.E.L.D.. Dat moet opgebouwd worden zonder dat het opnieuw kan wegrotten. Dus we gaan van geen S.H.I.E.L.D., met een directeur op de vlucht, naar een kleine guerrilla S.H.I.E.L.D. met Agent Coulson aan het hoofd. Dat klinkt leuk. Klinkt als een leuk tweede seizoen."

Het tweede seizoen van de Marvel-serie keert op dinsdag 23 september in de Verenigde Staten terug.


Bron: TV Guide

Lees meer over: agents of shield, marvel, marvels agents of shield, lucy lawless, xena the warrior princess, spartacus, clark gregg, agent coulson, brett dalton, chloe bennet, elizabeth henstridge, iain de caestecker, ming na wen

Populair nieuws