'Fargo' krijgt tweede seizoen!

'Fargo' S2 aangekondigd

Met een geheel nieuwe verhaallijn.

Zilko Tarici, 22 juli 2014 11:22

Gisteren werd aangekondigd dat FX een tweede seizoen zal maken van hun succesvolle serie Fargo. De nieuwe afleveringen zullen een geheel nieuwe cast bevatten. The Wrap wist spoedig na deze aankondiging een aantal details over het nieuwe seizoen te bemachtigen. Het tweede seizoen zal zich afspelen in 1979 en het hoofdpersonage is Lou Solverson (in het eerste seizoen gespeeld door Keith Carradine), die terugkeert uit Vietnam. Uitvoerend producent Noah Hawley wilde het volgende kwijt over het nieuwe seizoen:
''Ik vind het een fijn idee dat de personages het belangrijkst zijn en dat de acteurs volledig verdwijnen in hun rollen. Deze periode is een hele interessante pagina uit de Amerikaanse geschiedenis: post-Vietnam, post-Watergate en net voordat Ronald Reagan werd benoemd tot president.''

Hawley legde ook uit dat het eerste seizoen naast de filmversie van Fargo ook werd beïnvloed door andere Coens-films zoals No Country for Old Men en A Serious Man. Het tweede seizoen zal naast Fargo ook inspiratie halen uit Coens-films Miller's Crossing en The Man Who Wasn't There.

Fargo wordt geschreven door Hawley. Hawley, Warren Littlefield, Joel & Ethan Coen en Geyer Kosinski zijn de uitvoerende producenten van de serie. Fargo is een productie van MGM Television en FX Productions.


Bron: The Wrap

Lees meer over: fargo, martin freeman, billy bob thornton, bob odenkirk, joel coen

Informatie over de serie: Fargo

Populair nieuws