Zitten de New Gods in Crisis on Infinite Earths?

Zitten de New Gods in Crisis on Infinite Earths?

Een nieuw gerucht!

Jim Pedd, 3 januari 2020 om 08:06

Het lijkt erop dat de New Gods hun debuut hebben gemaakt in het Arrowverse. Fans van het DC-universum kennen de New Gods van Jack Kirby, die ze in de jaren zeventig liet zien op de planeten New Genesis en Apokolips. Daar heersten godachtige wezens als Darkseid en Apokolip[s over volkeren.
Nu lijkt het erop dat de Crisis on Infinite Earths ons ook de New Gods heeft laten ontmoeten. Dat stelt FandomWire op basis van de derde aflevering van de Crisis. Daarin staan de Anti-Monitor en Monitor lijnrecht tegenover elkaar. Eerstgenoemde wordt Mobius genoemd.

Lees ook: Synopsissen laatste delen Crisis on Infinite Earths

Wie is Mobius?
In de comics is Mobius gemaakt in de Zesde Dimensie, samen met Mar Novu (de Monitor) en Alpheus. Zij moeten een nieuw multiversum maken. Na een lang conflict keert Mobius terug naar het antimaterie-universum, waar hij de Mobius Chair bouwt om tussen universa te kunnen reizen. Mobius wordt vervolgens vervloekt door de Anti-Life Equation en wordt daarna de Anti-Monitor. Een connectie met de New Gods ligt erin dat Mobius de Chair geeft aan de New God Metron.

Lees ook: Op deze data gaan de Arrowverse-series weer verder

De theorie wijst er dus op dat de New Gods mogelijk gekoppeld zijn aan de gebeurtenissen van Crisis. Wellicht dat we ze te zien gaan krijgen in de laatste twee afleveringen!

Bron: Fandomwire

Lees meer over: Crisis on Infinite Earths, Arrowverse, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws