Makers van 'Chernobyl' pakken uit met nieuwe topreeks

Makers 'Chernobyl' pakken uit met nieuwe topreeks

De reeks werd reeds uitgezonden door de BBC en werd super onthaald!

Geoffrey Ketels, 9 januari 2020 om 12:13

De serie Chernobyl was ongetwijfeld één van de beste en tevens ook meest verrassende series die in het voorbije jaren zijn verschenen. Nu komen de makers van deze reeks met een nieuwe topserie op de proppen. Heel wat experts zijn het er nu al over eens, dit wordt één van de beste series op Netflix tot nu toe!
Het jaar 2020 is uitstekend begonnen met nieuwe toppers op Netflix zoals The Witcher en het tweede seizoen van You. Dit gezegd zijnde zit er nog meer moois in de pijplijn. De makers van het succesvolle Chernobyl komen nu namelijk met de reeks Giri/Haji. Helemaal nieuw is de serie overigens niet. Ze werd namelijk eerder reeds uitgezonden door de BBC en kon daarbij rekenen op een werkelijk uitstekende ontvangst. Nu is ook streamingdienst Netflix aan de beurt om haar graantje van het succes mee te pikken.

Giri/Haji
Vertaalt betekent Giri/Haji eigenlijk zoveel als 'Plicht & Schande'. Het verhaal van deze reeks speelt zich af rond twee Japanse broers die luisteren naar de namen Kenzo Mori en Yuto Mori. Het is een vrij typisch verhaal waarbij de ene broer er voor heeft gekozen om politie-agent te worden terwijl de ander het criminele pad heeft gekozen. Hij is namelijk in dienst van de Yakuza als huurmoordenaar. Op een zeker ogenblik wordt Yuto als vermist opgegeven waarna zijn broer op onderzoek uitgaat. Wanneer duidelijk wordt dat Yuto in Londen zou zitten besluit Kenzo hem te gaan zoeken en terug op het rechte pad te helpen.

Wil je graag alvast even enkele eerste beelden zien van deze reeks? Dan kan je even de onderstaande trailer bekijken. Wanneer je de serie liever meteen volledig wil kijken zal je daarvoor nog even geduld moeten hebben tot komende vrijdag, 10 januari 2020. Dan verschijnt de reeks immers op Netflix.


Bron: Netflix.com

Lees meer over: GiriHaji, serie, BBC, Netflix

Populair nieuws