search

Ons nieuws van donderdag 9 januari 2020

Tweede seizoen 'You' zou eerst een compleet ander einde krijgen
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'You' zou eerst een compleet ander einde krijgen

De reeks lijkt dan ook steeds meer af te stappen van de oorspronkelijke boeken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van de serie You is eigenlijk nog maar net op Netflix verschenen, maar ze kan nu reeds rekenen op een enorme populariteit. Daarmee wordt de trend welke werd opgezet met het eerste seizoen gewoon doorgetrokken. Heel wat mensen hebben reeds het einde van het tweede seizoen gezien, maar nu is bekend geraakt dat, dat einde er zomaar eens helemaal anders uit had kunnen zien.

In principe zou de serie You gebaseerd moeten zijn op de 'Hidden Bodies' boeken van Caroline Kepness. Ondanks het feit dat dit in zekere zin wel klopt wordt er toch vaak een sprongetje gemaakt welke eigenlijk maar weinig met de oorspronkelijke boeken te maken heeft. Uit de boeken blijkt bijvoorbeeld onder meer dat de ontmoeting tussen Joe en Love compleet anders verloopt dan in de reeks het geval is. Het grootste verschil heeft echter vooral betrekking tot het einde van het tweede seizoen.

Lees ook: 'You' seizoen 2 superpopulair maar de kritiek blijft aanhouden

Alternatief einde
In de Netflix-reeks wordt het voor Forty duidelijk wat de moordlustige geschiedenis is van Joe. Dit is het resultaat van een bezoek aan Dr. Nicky. Daarna probeert Forty Love op de hoogte te brengen van die geschiedenis, maar dat blijkt niet meer nodig. We gaan niet teveel verklappen over het einde, maar wat dan gebeurt laat zich eigenlijk raden. In de boeken is het zo dat Forty er helemaal niet voor kiest om Love te waarschuwen, maar wel om Joe met zijn ontdekkingen te confronteren. Uiteindelijk belooft Forty om het geheim van Joe voor zich te houden op voorwaarde dat hij succesvolle scripts blijft schrijven.

Bovenstaand scenario was wellicht niet spannend genoeg voor de reeks waardoor er werd geopteerd voor een alternatief einde. Het enige wat wel overeenkomt is dat Forty zowel in de boeken als in de reeks de dood vindt. Hoe het ook zij, het einde van het tweede seizoen van You had er dus wellicht helemaal anders uit moeten zien.

Lees ook: Krijgt de Netflix hitserie 'You' een 3de seizoen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jack Bauer en '24' lijken definitief met pensioen
Series / Nieuws

Jack Bauer en '24' lijken definitief met pensioen

Zeg maar dag tegen een lang op televisie bestaand concept.

Voorlopig hoef je geen nieuwe avonturen in de 24-franchise meer te verwachten. Studio FOX zet een punt achter de ontwikkeling van alle geplande spin-offs. Zo was het een tijdlang de bedoeling een serie rond een vrouwelijke held í  laJack Bauer te maken.

Er waren meerdere concepten waar aan gewerkt werd. De baas van de entertainment divisie van FOX, Michael Thorn vertelt aan TVLine dat er gekeken werd naar een serie rond een jongere Jack Bauer. Ook werd gewerkt aan een nieuwe invulling van het concept: een moordzaak in de rechtbank.

Lees ook: Toch weer '24'-revival in de maak

Niks goeds
Thorne vertelde tijdens het interview dat de studio en zender nog altijd denkt over een spin-off. "We hebben lang gesproken over twee ideeën voor meer 24. Maar die zullen niet bewerkelijkt worden. We blijven constant zoeken naar nieuwe mogelijkheden binnen de franchise, maar maken iets alleen als het ook echt goed is."

Lees ook: Fox maakt '24' spin-off met vrouwelijke hoofdpersoon

Daarmee lijkt er voorlopig niets nieuws meer te gebeuren in de franchise. Ook acteur Kiefer Sutherland, die lang te zien was als Jack Bauer, is klaar voor nieuwe uitdagingen en ziet meer materiaal in deze franchise niet direct zitten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of the Mohicans' wordt HBO-serie
Series / Nieuws

'The Last of the Mohicans' wordt HBO-serie

Michael Mann verfilmde het beroemde boek eerder met Daniel Day-Lewis als hoofdrolspeler.

De tv-verfilming van literaire klassieker The Last of the Mohicans heeft een thuishaven gevonden bij de nieuwe streamingdienst HBO Max. Variety heeft dit vandaag bevestigd.

Momenteel wordt er keihard gewerkt aan een script, dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van James Fennimore Cooper. Het verhaal gaat over de jonge Mohikaan Uncas, die tijdens de zevenjarige oorlog verliefd wordt op Cora, de dochter van een Britse kolonel.

Cary Joji Fukunaga en Nick Osborne zullen het script schrijven en daarnaast dienst doen als uitvoerend producenten. De regie is in handen van Nicole Kassell, die tevens produceert.

Opnieuw verfilmd
The Last of the Mohicans is door de jaren heen meerdere malen verfilmd. Het bekendste voorbeeld is de Oscar-winnende film van Michael Mann uit 1992. In die film speelde niemand minder dan Daniel Day-Lewis de hoofdrol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix hitserie 'Ozark' seizoen 3 krijgt een releasedatum!
Series / Trailer

Netflix hitserie 'Ozark' seizoen 3 krijgt een releasedatum!

Binnenkort kun je weer gaan zitten voor deze misdaadserie.

De misdaadthriller Ozark van streaminggigant Netflix gaat binnenkort het derde seizoen onthullen. De datum voor de volgende tien afleveringen rond de criminele avonturen van de familie Byrde is namelijk onthuld via onderstaande teaservideo!

In de eerste twee seizoenen zagen we hoe Marty Byrde (Jason Bateman) uit Chicago aan de dood ontsnapt, maar wel vele miljoenen moet witwassen voor een drugsbaas. Hij doet dit met zijn familie vanuit de Ozarks in Missouri en ze komen er achter dat de plaatselijke bevolking een oogje op hen heeft.

Vanaf 27 maart op Netflix!
In het derde seizoen gaan we zes maanden na het einde van het laatst afgeronde seizoen verder. Een belangrijk plotpunt is dat de broer van Wendy (Laura Linney) een bezoekje brengt aan de familie Byrde. Hieronder de teaser voor het nieuwe seizoen!



Lees ook: Netflix kondigt derde seizoen aan van 'Ozark'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer nieuwe hooggespannen Netflix-serie 'Locke and Key'!
Series / Trailer

Trailer nieuwe hooggespannen Netflix-serie 'Locke and Key'!

Een nieuw succes?

Vandaag heeft Netflix weer een nieuwe trailer voor een aanstaande Original vrijgegeven. Nadat het vorig jaar succes boekte met comicserie The Umbrella Academy, hoopt het dat dit jaar dunnetjes over te doen met Locke and Key.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comics van Joe Hill en Gabriel Rodriguez en kende een uiterst langzame en moeilijke weg naar realisatie. Sterker nog, enige tijd leek het erop dat de serie er gewoon niet ging komen, zo moeilijk verliep het allemaal. Maar Netflix bracht soelaas en had, zo te zien, er flink wat voor over. Hieronder de trailer!



In de serie wordt de vader van de drie Locke-kinderen onder mysterieuze omstandigheden vermoord. Samen met hun moeder verhuizen ze naar hun ouderlijk huis. Eenmaal daar ontdekken ze dat het huis vol ligt met magische sleutels die toegang bieden tot andere dimensies. Maar hoewel dat mooi lijkt, is er meer aan de hand. Een mysterieuze vijand heeft het namelijk ook op de sleutels voorzien.

Lees ook: Mysterieuze teaser Netflix-serie 'Locke and Key'

Dat belooft dus wat en snel ook! De release staat gepland voor 7 februari.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Makers van 'Chernobyl' pakken uit met nieuwe topreeks
Series / Nieuws

Makers van 'Chernobyl' pakken uit met nieuwe topreeks

De reeks werd reeds uitgezonden door de BBC en werd super onthaald!

De serie Chernobyl was ongetwijfeld één van de beste en tevens ook meest verrassende series die in het voorbije jaren zijn verschenen. Nu komen de makers van deze reeks met een nieuwe topserie op de proppen. Heel wat experts zijn het er nu al over eens, dit wordt één van de beste series op Netflix tot nu toe!

Het jaar 2020 is uitstekend begonnen met nieuwe toppers op Netflix zoals The Witcher en het tweede seizoen van You. Dit gezegd zijnde zit er nog meer moois in de pijplijn. De makers van het succesvolle Chernobyl komen nu namelijk met de reeks Giri/Haji. Helemaal nieuw is de serie overigens niet. Ze werd namelijk eerder reeds uitgezonden door de BBC en kon daarbij rekenen op een werkelijk uitstekende ontvangst. Nu is ook streamingdienst Netflix aan de beurt om haar graantje van het succes mee te pikken.

Giri/Haji
Vertaalt betekent Giri/Haji eigenlijk zoveel als 'Plicht & Schande'. Het verhaal van deze reeks speelt zich af rond twee Japanse broers die luisteren naar de namen Kenzo Mori en Yuto Mori. Het is een vrij typisch verhaal waarbij de ene broer er voor heeft gekozen om politie-agent te worden terwijl de ander het criminele pad heeft gekozen. Hij is namelijk in dienst van de Yakuza als huurmoordenaar. Op een zeker ogenblik wordt Yuto als vermist opgegeven waarna zijn broer op onderzoek uitgaat. Wanneer duidelijk wordt dat Yuto in Londen zou zitten besluit Kenzo hem te gaan zoeken en terug op het rechte pad te helpen.

Wil je graag alvast even enkele eerste beelden zien van deze reeks? Dan kan je even de onderstaande trailer bekijken. Wanneer je de serie liever meteen volledig wil kijken zal je daarvoor nog even geduld moeten hebben tot komende vrijdag, 10 januari 2020. Dan verschijnt de reeks immers op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ krijgt nog een grootse fantasyserie
Series / Nieuws

Disney+ krijgt nog een grootse fantasyserie

Jon Kasdan begint vandaag met het werk!

Vandaag is het werk begonnen aan een nieuwe grootse fantasyserie voor streamingdienst Disney+. Jon Kasdan, die eerder de film over Han Solo schreef, laat op Twitter weten dat hij vandaag begonnen is met werken aan de show.

Willow is een fantasyfilm uit de jaren tachtig, geregisseerd door Ron Howard. Die werkte in een bijzonder toeval ook nog mee aan Solo. Nu werkt Howard weer samen met Kasdan, ditmaal aan een serie gebaseerd op een film die hij in 1988 uitbracht.

Willow
Willow is de hoofdpersoon uit een film waarvan het scenario geschreven werd door George Lucas. Willow vindt op een dag een verlaten baby, Elora Danan. Danan is het middelpunt van een oeroude profetie rond het einde van de kwaadaardige koningin Bavmorda. De film was een bescheiden hit aan de box office en er wordt al jaren gesproken over een vervolg.

Dat vervolg komt er nu, maar niet in de vorm van een film, maar als serie. De show zal vooral draaien om Elora, al is er ook een rol weggelegd voor Willow. Het precieze plot is nog niet bekend, ook niet of Lucas zich hiermee bezighoudt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
In 'The Walking Dead'-films gaat het verhaal van Rick verder
Series / Nieuws

In 'The Walking Dead'-films gaat het verhaal van Rick verder

Dat belooft wat!

De vage statements over de drie films die rond Rick Grimes (Andrew Lincoln) gemaakt worden, gaan door. Vandaag vertelt CCO Scott Gimple van de franchise dat de scripts geweldig zijn en dat het universum "wilde nieuwe richtingen" op gaat.

"We nemen het verhaal van Rick verder en gaan zoveel meer van de wereld ontdekken via de serie. Rick zal op verschillende manieren uitgedaagd worden, en alles wat hij tot nu toe heeft meegemaakt, heeft hem daar op zekere wijze op voorbereid. Het is een veel grotere wereld dan waar hij tot nu toe actief in was en dat alleen al is op zichzelf een grote uitdaging. De boel is groter en met films gaan we dan ook een geheel nieuwe wereld laten zien," aldus Gimple tegenover Entertainment Weekly.

Lees ook: Verliest Rick Grimes een hand in de 'The Walking Dead'-films?

Grootschaliger dan de serie
De films worden grootschaliger dan The Walking Dead, de serie waarin we Rick jarenlang konden volgen. "Maar niet alleen in schaalgrootte, ook qua narratief." De films worden ook beleefd op het grote doek en daarom werken AMC, Universal Studios en Skybound allemaal mee.

Lees ook: Is dit hoe Rick Grimes aan zijn einde komt in 'The Walking Dead'?

"Het wordt dus anders. Het wordt ook niet wat je op televisie zag en dan iets grootser. Het is geen grap om een film te maken, je moet veel meebrengen waar de fans ook iets aan hebben. En dus proberen we heel bewust iets heel nieuws te bieden."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
In 'Lucifer' seizoen 5 gaan we eindelijk God ontmoeten!
Series / Nieuws

In 'Lucifer' seizoen 5 gaan we eindelijk God ontmoeten!

Het personage was tot nu toe nog niet te zien.

In het laatste seizoen van de serie Lucifer gaan we niemand minder dan God ontmoeten. Acteur Dennis Haysbert speelt de rol in het vijfde seizoen van de serie. We hoorden de beste man eerder al spreken in bonusafleveringen.

Het gaat dan om bonusafleveringen voor het derde seizoen van de serie. Toen werd de stem van God ingesproken door Neil Gaiman, medebedenker van de comics. De kans is groot dat God behoorlijk wat te vertellen heeft aan zijn twee zoons: Lucifer en Amenadiel. Volgens showrunner Joe Henderson, die met Entertainment Weekly sprak, "was hij mijn voornaamste keus. En we hadden geluk, want hij was de eerste en enige die we de rol aangeboden hebben."

Lees ook: De serie 'Lucifer' heeft een online record in 2019!

Vijfde seizoen
Het vierde seizoen van de serie eindigde ermee dat Lucifer terugkeerde naar de hel. Voordat hij dat deed, vertelde Detective Chloe Decker dat ze van hem hield. Een opmerkelijke keuze. En dat wordt iets dat nog interessant wordt in het volgende seizoen. "We vroegen ons af wat we wilden zien gebeuren tussen Chloe en Lucifer in het vijfde seizoen. Wat we nog niet verkend hadden. En dat willen we in seizoen 5 allemaal laten zien," aldus Henderson.

Lees ook: Laatste reeks 'Lucifer' in twee delen te zien op Netflix

In het laatste seizoen ontmoeten we Lucifer als hij zich in de hel bevindt, maar wordt hij snel bezocht door Amenadiel die hem nodig heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Streamingdienst Disney+ is nu al superbelangrijk voor Disney
Series / Nieuws

Streamingdienst Disney+ is nu al superbelangrijk voor Disney

Wat denken analisten van de streamingdienst?

Krap twee maanden is Disney+ nu beschikbaar. De streamingdienst is nog lang niet wereldwijd uitgerold. Maar toch raken we er niet over uitgepraat. Zo horen we vandaag dat de streamingdienst zomaar eens 100 miljard dollar waard kan zijn.

Dat meldt CNBC op basis van analisten die denken dat de streamingdienst zoveel waard is. Dat bedrag werd bepaald op basis van de totale waarde van Disney, waarna investeerders de waarde van de rest van het bedrijf - geschat op zo'n 320 miljard dollar - aftrokken van de rest. Er bleef meer dan 100 miljard dollar over.

Heel veel waard
Daarmee is Disney+ wel heel veel geld waard. Ter vergelijking: Netflix is met 160 miljoen abonnees de grootste concurrent. Maar dat wordt op een waarde van 144 miljard dollar geschat. Dat terwijl Disney+ slechts 20 miljoen abonnees heeft en nog flink moet groeien in de rest van de wereld.

De kans is dus groot dat Disney+ snel meer waard is dan Netflix. Dat heeft iets minder te maken met het aantal abonnees en iets meer met het potentiële bereik van het bedrijf. Disney+ is straks over de hele wereld beschikbaar en relatief goedkoop vergeleken met de concurrentie. Dat maakt het zo'n aantrekkelijke dienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' gaat nog wel even door!
Series / Nieuws

'The Walking Dead' gaat nog wel even door!

Voorlopig is het eind nog niet in zicht.

Als we kijken naar de kijkcijfers van The Walking Dead dan is er genoeg reden om te twijfelen aan de toekomst van de serie. De best bekeken aflevering noteerde in 2014 maar liefst 16,11 miljoen kijkers tijdens de première-uitzending in de States. Op dit moment komen de afleveringen niet verder dan zo'n 5 miljoen kijkers.

Toch zit er een hoop toekomst in de serie. Veel kijkers wachten mogelijk op de komst van de serie naar een van de streamingdiensten, zoals Netflix, en dat is voor de makers voldoende reden om door te gaan met de hoofdserie, de spin-off series, de films en vele andere uitingen.

Nog veel te vertellen
Tegenover Variety zei 'AMC programming chief' Sarah Barnett dat er nog veel verhalen te vertellen zijn via de tv-series: "Ik denk dat er veel verhalen te vertellen zijn uit dit universum. En wat ik daarbij wel wil zeggen - zoals bij alles wat in ontwikkeling is bij AMC - is dat het creatief uitzonderlijk moet zijn."

Eén belangrijk puntje is dat het bronmateriaal ondertussen aan het opdrogen is. Op 3 juli 2019 kwam onverwacht een einde aan de comicreeks die in oktober 2003 startte en nu 193 edities telt. De tv-serie bestaat ondertussen uit 139 afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'The Last Kingdom' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Last Kingdom' seizoen 3

Het heeft meer dan een jaar geduurd vooraleer het derde seizoen naar Netflix kwam...

Aan het einde van het jaar 2018 verscheen het derde seizoen van de serie The Last Kingdom. Naar goede gewoonte zou dit seizoen ook terug verschijnen op Netflix, alleen moesten de fans daar wel behoorlijk lang op wachten. Dat wachten lijkt nu echter bijna voorbij te zijn.

Het eerste seizoen van The Last Kingdom verscheen reeds in het jaar 2015. In eerste instantie werd de reeks exclusief geproduceerd door de BBC. Met de komst van het tweede seizoen werd ook Netflix bij de productie betrokken. De BBC besloot na de lancering van het tweede seizoen dat het wel welletjes was geweest en kondigde aan de reeks niet verder te willen zetten. Netflix nam vervolgens de rechten op The Last Kingdom over en kondigde gelijk ook een derde en een vierde seizoen aan. Uiteindelijk besloot de BBC naar aanleiding van dit nieuws om wel de exclusieve uitzendrechten te behouden in een aantal landen waaronder ook Groot-Brittannië en de Benelux. Het is omwille van deze reden dat Netflix-abonnees zo lang hebben moeten wachten op de komst van het derde seizoen op de streamingdienst.

Vierde seizoen
Het is opvallend dat we slechts enkele maanden verwijderd zijn van de komst van het vierde seizoen van de reeks. Ook deze zal echter terug eerst door de BBC worden uitgezonden. Het derde deel uit de serie zal vanaf morgen, donderdag 9 januari 2020 te bekijken zijn op Netflix.

We hebben dan wel lang moeten wachten op het verschijnen van het derde seizoen op Netflix, toch kunnen fans rekenen op weer heel wat moois. Niet voor niets heeft The Last Kingdom op verschillende gespecialiseerde websites dan ook zeer mooie scores in de wacht weten te slepen. Op IMDB kan ze bijvoorbeeld rekenen op een score van 8,3/10.

Kan jij al niet meer wachten tot morgen? Bekijk dan zeker eerst even de onderstaande, officiële trailer welke voor het derde seizoen de wereld is ingestuurd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor Netflix-hit 'Sex Education' seizoen 2
Series / Trailer

Trailer voor Netflix-hit 'Sex Education' seizoen 2

Een van de beste Netflix Originals gaat verder!

Nog maar een kleine anderhalve week en dan gaat een van de beste series van Netflix weer verder, Sex Education. Vandaag is er een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de Britse komedie die draait om een verlegen jongen die per ongeluk zo'n beetje de leidende seksuoloog van zijn middelbare school wordt. De cast wordt aangevoerd door Asa Butterfield en Gillian Anderson.

De serie ging eind vorig jaar van start en werd enorm goed ontvangen. Het tweede seizoen belooft nu meer van dezelfde hits van het eerste seizoen te bieden en ziet er dan ook goed uit. We krijgen weer de nodige humor, romantiek en natuurlijk ook behoorlijk wat ongemakkelijke tienerseks te zien. Hieronder de trailer voor het tweede seizoen.



Netflix omschrijft de serie als volgt:
Sex Education draait om Otis Milburn, een ongemakkelijke middelbare scholier die bij zijn moeder, sekstherapeut Jean woont. In het eerste seizoen zetten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een sekskliniek op hun school op, om gebruik te maken van zijn talent om seksueel advies te geven. In het tweede seizoen moet Otis als echte laatbloeier plaats geven aan zijn nieuw ontdekte seksuele behoeftes, nu zijn vriendinnetje Ola en hij voortgang boeken en tegelijk moet hij omgaan met de moeizame band die hij met Maeve heeft. Ondertussen breekt chlamydia uit op de Moordale Secondary en is betere seksuele voorlichting van groot belang.
Op 26 januari gaat de serie weer verder.

Lees ook: Hitserie 'Sex Education' seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Crossovers in 'The Walking Dead: World Beyond'
Series / Nieuws

Crossovers in 'The Walking Dead: World Beyond'

De serie gaat groots van start!

Dit jaar kan je genieten van drie Walking Dead-series: The Walking Dead, Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond. Nu blijkt dat die laatste serie knallend van start gaat. Het eerste seizoen zal namelijk crossovers omvatten met de twee andere series in het fictieve universum waarin zombies de wereld zo'n beetje helemaal hebben overgenomen.

Dat vertelt showrunner Scott Gimple tijdens een interview met vakblad Entertainment Weekly. "We gaan grote delen van deze wereld ontdekken die we nog niet gezien hebben," begon hij het interview. "We hebben al flitsen gezien in de serie, toen bijvoorbeeld helikopters overvlogen en ook met de soldaat die we zagen, Isabelle in Fear. In World Beyond gaat het om een groots verhaal."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' gaat het totaal anders aanpakken

Banden met de films
Het eerste seizoen van de serie krijgt mogelijk sterke banen met de films die rond Rick Grimes gemaakt worden. "We zullen meer leren over de groep, de samenleving en welke beschavingen er nog zijn in de wereld. En dat geeft achtergrond aan de wereld waarin we Rick straks zullen aantreffen," legde Gimple uit. "Maar het verhaal van World Beyond is niet direct verbonden aan de films, behalve in het opzicht dat ze kennis delen van de grotere dingen die gaande zijn in de wereld."

Lees ook: Het 'Walking Dead'-universum is gigantisch in 2020!

De Rick Grimes-films worden meer opgebouwd dan dat er een connectie is met de overige twee series in de franchise. World Beyond volgt een van de drie grote gemeenschappen van duizenden mensen die zich hebben opgebouwd in de post-apocalyptische wereld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hele Arrowverse krijgt nieuwe seizoenen van The CW
Series / Nieuws

Hele Arrowverse krijgt nieuwe seizoenen van The CW

Behalve Arrow dan.

Het hele Arrowverse, behalve serie Arrow waar het mee begon, krijgt een nieuw seizoen. The Flash, Supergirl, Batwoman, Legends of Tomorrow en Black Lightning zijn dus allemaal vernieuwd voor een nieuwe reeks. Dat bevestigt televisiezender The CW vandaag in een aankondiging rond zijn plannen voor later dit jaar.

De zender vernieuwde bijna al zijn huidige series en daarmee kunnen fans e rvanuit gaan dat het nieuwe televisiejaar genoeg leuks gaat brengen. "Door nu al nieuwe bestellingen te plaatsen voor het volgende seizoen, kunnen onze productieteams met een voorsprong van start en nu alvast plannen maken voor verhaallijnen, medewerkers inhuren en dit biedt ons een kans om de sterke basis die we al hebben verder uit te bouwen," legt The CW-baas Mark Pedowitz deze keuze uit.

Lees ook: Gave poster finale Crisis on Infinite Earths

Bitterzoet jaar
Hoewel Pedowitz dus goed nieuws had voor alle fans, is het tegelijk een bitterzoet moment. Voor het eerst is er geen nieuw seizoen besteld van Arrow, een serie die aan de basis van dit alles staat. De langlopende serie komt dit seizoen met een tien afleveringen tellend seizoen ten einde en omvat ook nog eens een backdoor pilot aan het einde van zijn reeks. Daarmee komt de boel dus snel tot een eind.

Lees ook: Zitten de New Gods in Crisis on Infinite Earths?

Tegelijk is het ook interessant, want Crisis on Infinite Earths heeft tot nu toe heel wat slachtoffers geëist. Vermoedelijk gaan er wat verhoudingen veranderen in de franchise en dat is natuurlijk erg opvallend voor het Arrowverse, met alle verschillende werelden waarin de series zich afspelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen