Disney+ krijgt nog een grootse fantasyserie

Disney+ krijgt nog een grootse fantasyserie

Jon Kasdan begint vandaag met het werk!

Jim Pedd, 9 januari 2020 om 12:13

Vandaag is het werk begonnen aan een nieuwe grootse fantasyserie voor streamingdienst Disney+. Jon Kasdan, die eerder de film over Han Solo schreef, laat op Twitter weten dat hij vandaag begonnen is met werken aan de show.
Willow is een fantasyfilm uit de jaren tachtig, geregisseerd door Ron Howard. Die werkte in een bijzonder toeval ook nog mee aan Solo. Nu werkt Howard weer samen met Kasdan, ditmaal aan een serie gebaseerd op een film die hij in 1988 uitbracht.

Willow
Willow is de hoofdpersoon uit een film waarvan het scenario geschreven werd door George Lucas. Willow vindt op een dag een verlaten baby, Elora Danan. Danan is het middelpunt van een oeroude profetie rond het einde van de kwaadaardige koningin Bavmorda. De film was een bescheiden hit aan de box office en er wordt al jaren gesproken over een vervolg.

Dat vervolg komt er nu, maar niet in de vorm van een film, maar als serie. De show zal vooral draaien om Elora, al is er ook een rol weggelegd voor Willow. Het precieze plot is nog niet bekend, ook niet of Lucas zich hiermee bezighoudt.


Lees meer over: Willow, Disney Plus, Ron Howard, Jon Kasdan, George Lucas

Populair nieuws