Het Arrowverse vervult eindelijk een belofte

Het Arrowverse vervult eindelijk een belofte

Lang geleden beloofd en nu werkelijkheid!

Jim Pedd, 10 januari 2020 om 07:04

Crisis on Infinite Earths kreeg gisteren nog een nieuwe poster. Die liet ons iets bijzonders zien: in het midden van de One-Sheet stond Oliver Queen als The Spectre. En dat is een zeer veelzeggend beeld, dat mogelijk de vervulling van een belofte is.
Elke aflevering van het achtste en laatste seizoen van Arrow begint met een monoloog van Oliver Queen. Die vertelt dat, om de wereld te redden, hij iets anders moest worden. Dat blijkt letterlijk bewaarheid te zijn aan het einde van dit achtste seizoen van de serie.

Lees ook: 'Arrow'-finale heeft de actiescène der actiescènes

Wat is The Spectre?
The Spectre is een kosmische entiteit, die een belangrijke rol had in de Crisis on Infinite Earth-comics. Hij verscheen ook daarin relatief laat ten tonele, maar zorgde wel voor een verschuiving in de machtsbalans, waardoor de Anti-Monitor eindelijk verslagen kon worden. Dat lijkt nu ook in het Arrowverse te gaan gebeuren.

Lees ook: Bijna kwam er geen Arrowverse-crossover meer

Oliver is natuurlijk in The Spectre veranderd tijdens zijn tijd in het vagevuur, de plaats tussen hemel en aarde. Daar werd hij een entiteit machtig genoeg om weer voor balans te zorgen in het universum. En dat zal hard nodig blijken in de strijd met de Anti-Monitor!

Bron: CB

Lees meer over: Arrow, Arrowverse, The CW, Oliver Queen, Stephen Amell

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws