Jack Bauer en '24' lijken definitief met pensioen

Jack Bauer en '24' lijken definitief met pensioen

Zeg maar dag tegen een lang op televisie bestaand concept.

Jim Pedd, 9 januari 2020 om 16:44

Voorlopig hoef je geen nieuwe avonturen in de 24-franchise meer te verwachten. Studio FOX zet een punt achter de ontwikkeling van alle geplande spin-offs. Zo was het een tijdlang de bedoeling een serie rond een vrouwelijke held à laJack Bauer te maken.
Er waren meerdere concepten waar aan gewerkt werd. De baas van de entertainment divisie van FOX, Michael Thorn vertelt aan TVLine dat er gekeken werd naar een serie rond een jongere Jack Bauer. Ook werd gewerkt aan een nieuwe invulling van het concept: een moordzaak in de rechtbank.

Lees ook: Toch weer '24'-revival in de maak

Niks goeds
Thorne vertelde tijdens het interview dat de studio en zender nog altijd denkt over een spin-off. "We hebben lang gesproken over twee ideeën voor meer 24. Maar die zullen niet bewerkelijkt worden. We blijven constant zoeken naar nieuwe mogelijkheden binnen de franchise, maar maken iets alleen als het ook echt goed is."

Lees ook: Fox maakt '24' spin-off met vrouwelijke hoofdpersoon

Daarmee lijkt er voorlopig niets nieuws meer te gebeuren in de franchise. Ook acteur Kiefer Sutherland, die lang te zien was als Jack Bauer, is klaar voor nieuwe uitdagingen en ziet meer materiaal in deze franchise niet direct zitten.

Bron: TVLine

Lees meer over: 24, Kiefer Sutherland, spinoff

Informatie over de serie: 24

Populair nieuws