search
Nieuw op Netflix: Superheldenserie 'Titans' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Superheldenserie 'Titans' seizoen 2

Het tweede deel van de populaire superheldenserie is nu te bekijken op Netflix!

De superheldenserie Titans kan rekenen op een ontzettend grote populariteit. Het eerste seizoen van de reeks werd erg goed onthaald waardoor fans al meteen uitkeken naar het vervolg. Dat wachten is nu voorbij, want het tweede seizoen van Titans staat vanaf vandaag, vrijdag 10 januari 2020 op Netflix!

In de serie Titans volgen we een groep jongeren welke hebben besloten om superhelden te worden. We zien bijvoorbeeld Robin die op een zeker ogenblik uit de schaduw van Batman stapt. Het tweede seizoen introduceert een aantal nieuwe gezichten. Het gaat hierbij niet alleen om Superboy (gespeeld door Joshua Oprin), maar ook om Bruce Wayne (gespeeld door Iain Glen). Het spreekt voor zich dat het tweede seizoen van Titans ook een nieuwe bad-guy introduceert. Dit is Deathstroke. Het personage van Deathstroke wordt gespeeld door Esai Morales.

Bijzonder populair
Superheldenseries doen het over het algemeen gezien erg goed en Titans vormt daar geen uitzondering op. Het eerste seizoen werd dan ook prima onthaald door Netflix-abonnees terwijl ook de critics behoorlijk onder de indruk bleken te zijn. Ook de scores op gespecialiseerde websites zijn prima. Op IMDB bijvoorbeeld behaalt Titans op dit ogenblik een nette score van 7,9/10.

Ben jij helemaal klaar voor het tweede seizoen van Titans? Dan hoef je niet langer te wachten! Het tweede seizoen staat namelijk vanaf vandaag, vrijdag 10 januari 2020 op Netflix. Wil je nog graag even een voorsmaakje krijgen? Bekijk dan beslist even de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen