search

Ons nieuws van zaterdag 11 januari 2020

Deze series verschenen deze week op Netflix!
Series / Nieuws

Deze series verschenen deze week op Netflix!

Er verschenen deze week weer enkele toppers op Netflix!

Op regelmatige basis worden er door Netflix nieuwe series aan haar platform toegevoegd. Dat was ook deze week niet anders. We stellen graag de nieuwe series die deze week aan Netflix zijn toegevoegd aan je voor.

The Last Kingdom (seizoen 3)
Ondanks het feit dat we nog slechts enkele maanden moeten wachten op de komst van het vierde seizoen van The Last Kingdom verscheen op donderdag 9 januari 2020 het derde deel nog op Netflix. Dat dit zolang heeft geduurd heeft alles te maken met de exclusieve deal welke Netflix met de BBC heeft gesloten. Zij hebben immers het recht om de reeks als eerste uit te zenden in verschillende landen, waaronder ook in de Benelux.



Giri / Haji (seizoen 1)
Vrijdag 10 januari 2020 verscheen op Netflix de nieuwe reeks Giri / Haji. Deze serie is geproduceerd door de makers van het razend populaire Chernobyl waardoor de verwachtingen logischerwijs zeer hoog gespannen zijn. De reeks, welke vertaald Plicht & Schande noemt werd door de critics in ieder geval reeds uitstekend onthaald. Nu kan je op Netflix zelf kennismaken met deze spannende actiereeks.



Titans (seizoen 2)
Op vrijdag 10 januari 2020 verscheen ook het langverwachte vervolg van de superheldenserie Titans. In het tweede seizoen maken er enkele nieuwe gezichten hun opwachting. Zo kruipt Joshua Oprin in de huid van Superboy en neemt Iain Glen het personage van Bruce Wayne voor zijn rekening. De nieuwe bad-guy wordt gespeeld door Esai Morales. Hij kruipt in de huid van Deathstroke.



AJ And The Queen (seizoen 1)
Op vrijdag 10 januari 2020 verscheen ook de gloednieuwe fictiereeks AJ And The Queen. Deze nieuwe serie bestaat uit 10 afleveringen waarin RuPaul de hoofdrol speelt als dragqueen Ruby Red. Zij is van plan om haar eigen bar te openen, alleen is er een klein probleem. Het spaargeld dat ze daarvoor opzij had gezet blijkt namelijk te zijn gestolen door haar ex-vriend. Om het geld terug te krijgen besluit ze om de Verenigde Staten te doorkruisen met een camper.



Zumbo's Just Desserts (seizoen 2)
Ben jij ook helemaal verzot op de lekkerste desserts? In dat geval staat er vanaf deze week een ongelofelijk interessant nieuw seizoen van Zumbo's Just Desserts voor je klaar. In het tweede seizoen moeten 12 thuiskoks tegenover de Australische patissier 'Adriano Zumbo' laten zien wat ze allemaal klaar kunnen maken. Een absolute aanrader voor de lekkerbekjes onder ons!



Medical Police (seizoen 1)
Fans van de reeks Childrens Hospital wachten al even op de komst van Medical Police. Dat wachten is nu voorbij. Op vrijdag 10 januari 2020 verscheen namelijk het eerste seizoen van deze reeks op de streamingdienst Netflix. Het eerste seizoen van Medical Police bestaat uit in totaal 10 afleveringen en zit boordevol met de al even vreemde humor die we eerder ook in Childrens Hospital konden aanschouwen.



Cheer (seizoen 1)
Last but not least is er nog de gloednieuwe docuserie Cheer. Deze reeks welke bestaat uit 6 afleveringen laat ons kennismaken met het cheerleadingteam van het Navarro College welke is terug te vinden in Corsicana in Texas. De docuserie toont onder meer hoe de leden van het cheerleadingteam hard moeten trainen met als uiteindelijke doel om de felbegeerde nationale titel te kunnen bemachtigen. Deze gloednieuwe docuserie is in première gegaan op woensdag 8 januari 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer 'The Walking Dead' met seizoen 11 een feit
Series / Nieuws

Terugkeer 'The Walking Dead' met seizoen 11 een feit

De serie gaat maar door en door.

Ondanks dat de kijkcijfers naar een bedenkelijk niveau afdalen, blijft de zender AMC inzetten op meer seizoenen van The Walking Dead en Fear the Walking Dead en ook het eerste seizoen van The Walking Dead: World Beyond is aanstaande.

Het elfde seizoen voor de moederserie The Walking Dead, gebaseerd op de comics van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard, was al een feit en nu heeft producent Kevin Deiboldt dit bevestigd via Twitter. Hij is namelijk gestart met het bijhouden van aantekeningen rond de productie van het nieuwe seizoen.


Bij de foto plaatste de producent, "We zijn teruuuuug..." De producent schreef eerder het verhaal voor de zesde aflevering "Bonds" van seizoen 10.

Op 23 februari start deel b van The Walking Dead en een paar weken daarna zal ongetwijfeld het zesde seizoen van FearTWD starten. Nog dit jaar moet The Walking Dead: World Beyond debuteren. Het is dus druk rond de wandelende doden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jar Jar Binks terug (met baard) in nieuwe Star Wars-serie op Disney+?
Series / Nieuws

Jar Jar Binks terug (met baard) in nieuwe Star Wars-serie op Disney+?

Het zou zomaar kunnen gebeuren.

In Star Wars: Episode I - The Phantom Menace was er een grote rol weggelegd voor het door velen irritant geachte personage Jar Jar Binks, met de stem van acteur Ahmed Best. Niemand zou het verwachten, maar nu is er het gerucht dat J.J. Binks terugkeert in een toekomstige Star Wars-serie op Disney+.

Die serie is volgens hoofdredacteur Jason Ward van Making Star Wars de serie rond Obi-Wan Kenobi waarin acteur Ewan McGregor, ook te zien in The Phantom Menace en de andere prequelfilms, terugkeert als het titelpersonage.

Ander uiterlijk
Volgens het bericht zou Jar Jar Binks, afkomstig van de planeet Naboo, ook een erg andere uiterlijk. Hij zou terugkeren als een CGI-figuur en er zouden al ontwerpen zijn voor de Gungan die nu een baard zou hebben. Dit zou moeten laten zien dat Jar Jar is gegroeid tijdens de onrust in het Galactic Empire. En zo zouden er misschien nog wel meer personages terugkeren die Obi-Wan Kenobi ontmoette tijdens zijn vroege avonturen.

Dit jaar verschijnt het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ en daarna waarschijnlijk de prequelserie rond het personage Cassian Andor uit Rogue One. Deze verschijnt mogelijk in 2021, met wie weet daarna Obi-Wan.

Lees ook: Opnames volgende 'Star Wars'-serie starten al vrij snel
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers BBC-serie 'Doctor Who' ingestort: serie in gevaar?
Series / Nieuws

Kijkcijfers BBC-serie 'Doctor Who' ingestort: serie in gevaar?

De serie bevindt zich in gevaarlijk terrein.

Alhoewel het vorige seizoen van Doctor Who goed ontvangen werd, trokken de kijkers langzaam weg. Dit nieuwe seizoen geldt dat ook voor de BBC-serie. Spyfall was een tweedelige aflevering en maakte daar gretig gebruik van. We kregen een grote twist te zien en organisaties als UNIT en Torchwood verdwenen uit de franchise. De ontvangst was ook positief. Maar wederom verdwijnen de kijkers.

De tweede aflevering van dit nieuwe seizoen trok 4,6 miljoen kijkers. Dat is 300.000 kijkers minde rdan het eerste deel, dat er 4,9 miljoen trok. Daarmee is het huidige gemiddelde van dit seizoen 4,78 miljoen kijkers. Dit tweede jaar onder showrunner Chris Chibnall is daarmee het tweede slechtste jaar uit de 57-jarige geschiedenis van Doctor Who. De eerste plek behoort toe aan de tijd onder de zevende Doctor in 1989, toen er gemiddeld 4,15 miljoen mensen afstemden op de BBC.

Lees ook: 'Doctor Who' krijgt wel heel schokkende twist

Gevaarlijke tijden?
Daarmee lijken gevaarlijke tijden aangebroken voor de serie. Het debuut van actrice Jodie Whittaker als de nieuwe Doctor werd nog erg goed bekeken met 10,96 miljoen kijkers. Maar sindsdien is het aantal kijkers flink gedaald. Dat is pijnlijk, want de eerste seizoenen werden gemiddeld 7 tot 8 miljoen keer per aflevering bekeken.

Lees ook: Boosheid over einde Christmas Specials 'Doctor Who'

Onder de twaalfde Doctor was het gemiddelde nog 5,45 miljoen en nu is het dus nog meer gedaald. Een van de redenen kan liggen in het feit dat de serie nu erg lang van de buis was en mensen er daardoor minder mee bezig zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' krijgt nu al vierde seizoen!
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' krijgt nu al vierde seizoen!

De serie blijft nog wel even.

Het derde seizoen is nog niet te zien geweest. En we hebben nog geen premièredatum. Maar CBS All Access is al tevreden met Star Trek: Discovery. Er is volgens Production Weekly namelijk een vierde seizoen besteld!

Discovery is de eerste serie in de franchise sinds 2005 die te zien is. De show debuteerde in 2017, maar werd bijzonder genoeg bepaald niet positief ontvangen. Dat kwam vooral door het geweld en de Kelvin-achtige flashy special effects waar de serie sterk op leunde. Maar de fans die er wel van houden, zijn talrijk genoeg om nog twee seizoenen te garanderen.

Lees ook: Elon Musk: Oprichting Space Force is het begin van Starfleet

In de toekomst
De serie belooft sowieso iets nieuws te doen met het derde seizoen. De Discovery vertrok via een wormgat namelijk 1.000 jaar naar de toekomst, naar een tijd waar nog geen enkele Trek-serie is aanbeland. We weten dat een van de centrale vragen wordt wat er over blijft van de Discovery.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' gaat begin 2020 weer verder!

Het nieuwe seizoen is voorlopig nog niet te zien. Eerst is Picard te streamen en daarna komt de beurt aan deze show. De vierde reeks verwachten we pas in 2021 of 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Walking Dead'-universum krijgt mogelijk Avengers-achtige crossover
Series / Nieuws

'Walking Dead'-universum krijgt mogelijk Avengers-achtige crossover

De franchise groeit hard, dus waarom niet?

De Walking Dead-franchise groeit continu. Zo erg zelfs dat er dit jaar drie live-action series in te zien zijn. En binnen afzienbare tijd komt er een filmtrilogie aan. Maar er komt meer: zo verwachten we ook meerdere miniseries.

Mogelijk werken al die series toe naar een crossover zoals we die kennen van Marvel en van het Arrowverse. Dat stelt Chief Content Officer Scott Gimple. "Dat is iets waar we mee spelen voor de toekomst. En we spelen dit seizoen van Fear the Walking Dead ook heel erg met de tijd. Dus ja, wie weet? Ik zou het geweldig vinden om een eigen Crisis on Infinite Earths te mogen maken. Dat zou heel gaaf zijn, maar ligt dan wel nog erg ver in de toekomst."

Lees ook: Doden uit 'The Walking Dead' kunnen terugkeren

Kleine crossovers
Kleine crossovers zijn wel meer dan mogelijk. De afgelopen tijd stak bijvoorbeeld Morgan over en we verwachten crossovers tussen de Rick Grimes-films en de nog te lanceren serie World Beyond. Er zit dus wel al van alles aan te komen, maar nog niets heel groots.

Lees ook: Wanneer 'The Walking Dead' gaat stoppen blijft voorlopig een vraagteken

En als dat grote er komt, dan moeten we gezien de woorden van Gimple, nog wel even wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kwaliteit 'Fear the Walking Dead' gaat in S6 weer beter worden
Series / Nieuws

Kwaliteit 'Fear the Walking Dead' gaat in S6 weer beter worden

Het zesde seizoen pakt de problemen van het vijfde aan.

Het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead werd bepaald niet positief ontvangen. Het was het eerste seizoen van de twee series in de TWD-series die rotten werd op Rotten Tomatoes. Voor Scott Gimple een verschrikking, maar hij denkt dat kijkers het seizoen anders gaan waarderen als seizoen zes begint.

"We hebben het geluk dat we met die serie een lange termijn plan mochten maken," aldus Gimple. "Het vijfde seizoen ging erom dat we een reis op zouden zetten, die onze personages in het zesde seizoen beleven. Ik geloof dat kijkers de relatie tussen die twee seizoenen gaan zien."

Lees ook: 18-jarige Zoe Colletti krijgt hoofdrol in 'Fear the Walking Dead' seizoen 6

Bij elkaar komen
"Ik denk dat we tegen het einde van het vijfde seizoen laten zien dat de principes waar ze heel erg op steunden, namelijk mededogen, liefde, kunst en het leven, niet werken. En dat we iemand hebben achtergelaten, helemaal alleen, in een dode stad," vertelde Gimple verder.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' gaat het roer omgooien vanwege alle kritiek

Hij denkt dan ook dat het zesde seizoen heel erg voortborduurt op dat vijfde seizoen en dat kijkers dat gaan waarderen. "Voor mij komt het dan heel erg bij elkaar."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer 'The Walking Dead' gaat stoppen blijft voorlopig een vraagteken
Series / Nieuws

Wanneer 'The Walking Dead' gaat stoppen blijft voorlopig een vraagteken

AMC wil voorlopig nog wel door.

Alhoewel de kijkcijfers wat terug beginnen te lopen, is niet bekend wanneer The Walking Dead tot een einde komt. De comics waar de show op is gebaseerd zijn al een tijdje voorbij, maar volgens franchise-baas Scott Gimple, geldt dat voorlopig nog niet voor de serie.

"We hebben altijd gesprekken met AMC om ervoor te zorgen dat we ook echt hetzelfde idee over de toekomst hebben," begon Gimple een interview met Entertainment Weekly. "Er is geen tijdlijn. We gaan door. Mensen houiden van de serie en er is nog veel meer verhaal om te vertellen. Ik heb het gezegd, showrunner Angela Kang ook, het laatste nummer van de comics leest meer als een pilot. Er is nog veel meer verhaal om te vertellen. En zolang het publiek dat wil, gaan wij dat ook doen."

Lees ook: 'The Walking Dead' heeft ons nog veel te vertellen!

Niet duidelijk
Natuurlijk ligt het niet helemaal bij Gimple wanneer de serie gaat eindigen. Die beslissing is ook aan Angela Kang en natuurlijk aan AMC. "Wat het einde betreft, wanneer dat dan ook is, ik zou er graag over in gesprek gaan met Angela en proberen het zo mooi mogelijk te maken."

Lees ook: Trilogie rond 'Walking Dead's Rick Grimes onzeker?

Het vertrek van Rick was een nieuw begin. "We probeerden daarmee zijn verhaal te vervullen en hadden dat al langere tijd gepland. Als de serie ooit tot een einde komt, doen we denk ik hetzelfde. Maar wie weet hoeft het nooit, en gaat de serie altijd door."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Forse problemen voor Disney+ revival 'Lizzie McGuire'
Series / Nieuws

Forse problemen voor Disney+ revival 'Lizzie McGuire'

De showrunner is opgestapt.

De productie van de Lizzie McGuire-revival van Disney+ is al drie maanden gaande. Maar Terri Minsky stapte gisteren op als showrunner en uitvoerend producent. Een schok, want Minsky was oorspronkelijk aan de franchise verbonden en als bedenker ook verantwoordelijk voor de revival.

Maar Minsky vertrok door creatieve verschillen met de studio. "Fans koesteren een sentimentele waarde aan Lizzie McGuire en hebben hoge verwachtingen van een nieuwe serie. Na twee afleveringen opgenomen te hebben, concludeerden we dat we een andere creatieve richting in moesten slaan en een nieuwe blik wilden."

Mogelijk uitstel
Het is onduidelijk of de revival nu wel gewoon in 2020 te zien zal zijn. Momenteel is de productie stilgelegd en wordt er gezocht naar een nieuwe showrunner. Als die er is, moet deze kijken naar wat er al ligt. Maar aangezien Disney er niet blij mee is, kan het zomaar dat de boel helemaal opnieuw gemaakt moet worden.

In de revival volgen we Lizzie terwijl ze dertig wordt. Samen met haar vrienden, haar goedbedoelende familie en dertienjarige alter ego probeert ze dat aan te kunnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een zeer sexy Sabrina op poster 'Chilling Adventures of Sabrina'
Series / Posters

Een zeer sexy Sabrina op poster 'Chilling Adventures of Sabrina'

De Netflix-serie gaat binnenkort verder!

De eerste twee delen van Chilling Adventures of Sabrina omarmden het duistere onderwerp steeds meer. En nu gaat de serie met de derde reeks er helemaal voor. De poster voor de aankomende nieuwe afleveringen laten zien dat Sabrina heel snel naar de hel zal gaan.

De geinige poster laat een sexy Sabrina zien en een leuke slogan: Cheerleader by day… en de rest mag je raden. 's Nachts beleeft Sabrina natuurlijk spannende avonturen en gaat ze naar de hel om haar vriendje Nick Scratch te redden. Die zit daar sinds het einde van het vorige seizoen vast.



Wat gebeurde er?
Sabrina wist met behulp van haar vrienden haar vader, Lucifer, te verslaan. Maar de prijs daarvoor was hoog: hij zich nu gevangen in de menselijke gevangenis van haar vriendje, Nick. Sabrina kan dat maar niet verwerken; dat hij nu eeuwig moet lijden, moet branden in de hel, vindt ze maar niks.

Lees ook: Teaser trailer Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 3!

En dus besluit Sabrina het haar missie te maken om hem te redden uit de hel. Maar dat er niemand op de troon zit, betekent dat Sabrina de titel van Koningin op zich moet nemen en die moet beschermen tegen de knappe Prince of Hell Caliban. Tegelijk doemt een heidens circus op in Greendale en dat vormt een bedreiging voor de Spellmans.

Vanaf 23 januari weer te zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle episodetitels voor 2e seizoenshelft  'The Walking Dead' bekend!
Series / Nieuws

Alle episodetitels voor 2e seizoenshelft 'The Walking Dead' bekend!

Zo heten episodes uit het tweede deel van TWD s10.

Op 24 november werd de laatste aflevering van seizoen 10 - deel A van The Walking Dead uitgezonden door AMC. Die 139e aflevering The World Before werd verhoudingsgewijs mager bekeken en noteerde 3,21 miljoen kijkers in de States. Met name die mensen zullen al uitkijken naar 23 februari.

Nu zijn er online de titels verschenen voor de afleveringen waarin we verdergaan met het conflict tussen de TWD-helden en de Whisperers en hun leider Alpha (Samantha Morton). Titels van afleveringen in het tweede deel zijn Morning Star, Stalker en Walk With Us. De aftrap op 23 februari heet Squeeze.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat nog wel even door!

Aftrap: Squeeze
In de aftrap zien we hoe de helden uit The Walking Dead vast zitten in een grot vol met walkers. Deze verschijnt dus richting eind februari op AMC en het Nederlandse FOX.

In april wordt het complete seizoen afgerond en binnen enkele weken daarna start alweer het zesde seizoen van Fear the Walking Dead.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Superheldenserie 'Titans' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Superheldenserie 'Titans' seizoen 2

Het tweede deel van de populaire superheldenserie is nu te bekijken op Netflix!

De superheldenserie Titans kan rekenen op een ontzettend grote populariteit. Het eerste seizoen van de reeks werd erg goed onthaald waardoor fans al meteen uitkeken naar het vervolg. Dat wachten is nu voorbij, want het tweede seizoen van Titans staat vanaf vandaag, vrijdag 10 januari 2020 op Netflix!

In de serie Titans volgen we een groep jongeren welke hebben besloten om superhelden te worden. We zien bijvoorbeeld Robin die op een zeker ogenblik uit de schaduw van Batman stapt. Het tweede seizoen introduceert een aantal nieuwe gezichten. Het gaat hierbij niet alleen om Superboy (gespeeld door Joshua Oprin), maar ook om Bruce Wayne (gespeeld door Iain Glen). Het spreekt voor zich dat het tweede seizoen van Titans ook een nieuwe bad-guy introduceert. Dit is Deathstroke. Het personage van Deathstroke wordt gespeeld door Esai Morales.

Bijzonder populair
Superheldenseries doen het over het algemeen gezien erg goed en Titans vormt daar geen uitzondering op. Het eerste seizoen werd dan ook prima onthaald door Netflix-abonnees terwijl ook de critics behoorlijk onder de indruk bleken te zijn. Ook de scores op gespecialiseerde websites zijn prima. Op IMDB bijvoorbeeld behaalt Titans op dit ogenblik een nette score van 7,9/10.

Ben jij helemaal klaar voor het tweede seizoen van Titans? Dan hoef je niet langer te wachten! Het tweede seizoen staat namelijk vanaf vandaag, vrijdag 10 januari 2020 op Netflix. Wil je nog graag even een voorsmaakje krijgen? Bekijk dan beslist even de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe streamingdienst gaat van start met gigantisch budget
Series / Streaming-diensten

Nieuwe streamingdienst gaat van start met gigantisch budget

De streamingdienst gaat alleen maar korte filmpjes aanbieden op haar platform...

Het jaar 2019 bracht enkele nieuwe streamingdiensten met zich mee. Disney+ en Apple TV werden na lang wachten gelanceerd en konden meteen rekenen op heel wat interesse. Ook dit jaar komen er weer enkele nieuwe streamingdiensten bij op de markt. Eén van deze namen, Quibi belooft in alle opzichten heel bijzonder te worden.

In eerste instantie zijn er de personen die verantwoordelijk zijn voor de komst van Quibi. Achter de streamingdienst schuilen dan ook ronkende namen zoals Jeffrey Katzenberg evenals Meg Whitman. Voor zij die het niet mochten weten, Katzenberg is de oprichter van de animatiestudio 'DreamWorks'. Whitman is op haar beurt de voormalige topvrouw van het waardevolle computerconcern HP.

Dat Quibi helemaal anders belooft te worden dan de andere streamingdiensten die op de markt zijn terug te vinden blijkt ook uit het feit dat ze alleen maar korte filmpjes zal lanceren. De filmpjes zullen allemaal worden geproduceerd in ware Hollywoodkwaliteit, maar zullen nooit langer duren dan 10 minuten. Een gewaagde keuze, maar heel wat partijen blijken er toch wel brood in te zien... en dat is nog zacht uitgedrukt.

Met of zonder reclame
Heel erg veel is er op moment van schrijven nog niet bekend over Quibi. Wel werd eerder reeds aangegeven hoeveel een abonnement moet gaan kosten. Voor een abonnement zonder reclame betaalt de consument straks 7,99 dollar per maand. Voor een abonnement met reclame liggen de kosten op 4,99 dollar per maand. Eerder raakte ook bekend dat Quibi een overeenkomst heeft afgesloten met T-Mobile. Zij gaat de nieuwe streamingdienst gratis aanbieden bij een abonnement.

In eerste instantie slaagde Quibi er reeds in om zomaar even 1 miljard dollar binnen te halen. Het ging hiervoor te rade bij verschillende investeerders waaronder Walt Disney. Nu is daar nog eens 400 miljoen dollar bijgekomen. In de komende maanden hoopt het bedrijf achter Quibi uit te komen op een totaal beschikbaar kapitaal van 1,5 miljard dollar. De nieuwe streamingdienst zal in april van dit jaar worden gelanceerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom stopte Picard bij Starfleet?
Series / Nieuws

Waarom stopte Picard bij Starfleet?

Langzaamaan vormt zich een beeld.

De Short Trek Children of Mars laat zien waarom Jean-Luc Picard nou eigenlijk stopte bij het ooit door hem zo geliefde Starfleet. De special draait om twee jonge meisjes die op Aarde wonen en wier ouders werken op de Utopia Planetia dokken bij Mars.

De scheepsmakerijen zijn druk in de weer om schepen te bouwen die moeten helpen een evacuatievloot te maken voor Romulus. De thuisplaneet van de Romulans wordt namelijk bedreigd door een supernova die de hele planeet zal verwoesten. Maar het ondekbare gebeurt: een aanval op de scheepsmakerijen, waarbij duizenden levens en dus ook die van de ouders van de meisjes verloren gaan.

Lees ook: Veel oude bekenden in promo 'Star Trek: Picard'!

En Picard dan?
Picard heeft niet direct iets te maken met deze aanslag, maar moet wel met de gevolgen omgaan. Veel Romulans denken namelijk dat Starfleet een invasiekracht opbouwt om de Romulans aan te vallen en er dus helemaal niet op uit is om hen te helpen. 

Lees ook: Data terug in promo 'Star Trek: Picard'!

Voor Picard, die zich aan de frontlinie bevindt en onderhandelingen met de Romulans moet voeren, vormt het een moment van desillusie. Hij heeft nachtmerries door de aanslagen en de gruwelijke gebeurtenissen. Dat heeft hem dus over het randje geduwd en hem zijn vertrouwen doen verliezen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen