Deze series verschenen deze week op Netflix!

Deze series verschenen deze week op Netflix!

Er verschenen deze week weer enkele toppers op Netflix!

Geoffrey Ketels, 11 januari 2020 om 18:53

Op regelmatige basis worden er door Netflix nieuwe series aan haar platform toegevoegd. Dat was ook deze week niet anders. We stellen graag de nieuwe series die deze week aan Netflix zijn toegevoegd aan je voor.
The Last Kingdom (seizoen 3)
Ondanks het feit dat we nog slechts enkele maanden moeten wachten op de komst van het vierde seizoen van The Last Kingdom verscheen op donderdag 9 januari 2020 het derde deel nog op Netflix. Dat dit zolang heeft geduurd heeft alles te maken met de exclusieve deal welke Netflix met de BBC heeft gesloten. Zij hebben immers het recht om de reeks als eerste uit te zenden in verschillende landen, waaronder ook in de Benelux.


Giri / Haji (seizoen 1)
Vrijdag 10 januari 2020 verscheen op Netflix de nieuwe reeks Giri / Haji. Deze serie is geproduceerd door de makers van het razend populaire Chernobyl waardoor de verwachtingen logischerwijs zeer hoog gespannen zijn. De reeks, welke vertaald Plicht & Schande noemt werd door de critics in ieder geval reeds uitstekend onthaald. Nu kan je op Netflix zelf kennismaken met deze spannende actiereeks.


Titans (seizoen 2)
Op vrijdag 10 januari 2020 verscheen ook het langverwachte vervolg van de superheldenserie Titans. In het tweede seizoen maken er enkele nieuwe gezichten hun opwachting. Zo kruipt Joshua Oprin in de huid van Superboy en neemt Iain Glen het personage van Bruce Wayne voor zijn rekening. De nieuwe bad-guy wordt gespeeld door Esai Morales. Hij kruipt in de huid van Deathstroke.


AJ And The Queen (seizoen 1)
Op vrijdag 10 januari 2020 verscheen ook de gloednieuwe fictiereeks AJ And The Queen. Deze nieuwe serie bestaat uit 10 afleveringen waarin RuPaul de hoofdrol speelt als dragqueen Ruby Red. Zij is van plan om haar eigen bar te openen, alleen is er een klein probleem. Het spaargeld dat ze daarvoor opzij had gezet blijkt namelijk te zijn gestolen door haar ex-vriend. Om het geld terug te krijgen besluit ze om de Verenigde Staten te doorkruisen met een camper.


Zumbo's Just Desserts (seizoen 2)
Ben jij ook helemaal verzot op de lekkerste desserts? In dat geval staat er vanaf deze week een ongelofelijk interessant nieuw seizoen van Zumbo's Just Desserts voor je klaar. In het tweede seizoen moeten 12 thuiskoks tegenover de Australische patissier 'Adriano Zumbo' laten zien wat ze allemaal klaar kunnen maken. Een absolute aanrader voor de lekkerbekjes onder ons!


Medical Police (seizoen 1)
Fans van de reeks Childrens Hospital wachten al even op de komst van Medical Police. Dat wachten is nu voorbij. Op vrijdag 10 januari 2020 verscheen namelijk het eerste seizoen van deze reeks op de streamingdienst Netflix. Het eerste seizoen van Medical Police bestaat uit in totaal 10 afleveringen en zit boordevol met de al even vreemde humor die we eerder ook in Childrens Hospital konden aanschouwen.


Cheer (seizoen 1)
Last but not least is er nog de gloednieuwe docuserie Cheer. Deze reeks welke bestaat uit 6 afleveringen laat ons kennismaken met het cheerleadingteam van het Navarro College welke is terug te vinden in Corsicana in Texas. De docuserie toont onder meer hoe de leden van het cheerleadingteam hard moeten trainen met als uiteindelijke doel om de felbegeerde nationale titel te kunnen bemachtigen. Deze gloednieuwe docuserie is in première gegaan op woensdag 8 januari 2020.


Lees meer over: Netflix, serie, series, streamingdienst

Populair nieuws