Gave promo finale Crisis on Infinite Earths!

Gave promo finale Crisis on Infinite Earths!

De megacrossover is dinsdag te zien.

Jim Pedd, 12 januari 2020 om 10:00

Na een lange pauze, komt Crisis on Infinite Earth aanstaande dinsdag dan eindelijk tot een einde. In afwachting van die laatste twee afleveringen, heeft acteur Stephen Amell alvast een teaser geplaatst op zijn Twitter-account. Met als bijschrift: “Alles moet een einde hebben.”
Dat einde gaan we krijgen, want deel 4 en deel 5 van de crossover zijn achter elkaar te zien. Nog voor het debuut van de afleveringen is ook besloten om alle Arrowverse-series een vernieuwing te gunnen.

Lees ook: Hele Arrowverse krijgt nieuwe seizoenen van The CW

Enkel Arrow krijgt dat niet. Maar vreemd is dat niet, want die serie komt met het achtste seizoen tot een einde. Er is wel al een spin-off in de maak die de naam Green Arrow and the Canaries krijgt.Crisis brengt helden van meerdere Aardes bij elkaar in een strijd tegen de Anti-Monitor. Dat is een godachtige schurk die alle realiteiten dreigt te vernietigen. In de comics eindigt het verhaal met de dood van Flash en Supergirl en de vernietiging van het DC Multiverse, waardoor er honderden helden achterbleven op één Aarde.

Lees ook: Zeer fraaie poster finale Crisis on Infinite Earths

De kans lijkt klein dat dit gaat gebeuren in deze crossover, maar er zullen wel wat Aardes samengevoegd gaan worden, hebben we zo het gevoel.

Lees meer over: Arrowverse, Crisis on Infinite Earths, Stephen Amell, Arrow, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws