'Sons of Anarchy'-hunk Charlie Hunnam bijna dood door wespen

Charlie Hunnam moet naakt rennen voor zijn leven

Charlie Hunnam ontsnapt aan woedende wespen: "Ik heb al mijn kleren uitgetrokken en ben doorgerend. Helemaal naakt."

Door redactie, 14-01-2020 16:15

Tijdens een optreden bij The Tonight Show met Jimmy Fallon vertelt de 'Sons of Anarchy'-acteur Charlie Hunnam dat hij al zijn kleren heeft uitgetrokken om te ontsnappen aan een zwerm wespen. Hij rende naakt door het bos.
"Bam! Als een slangenbeet in het perineum." Nadat hij in charmante bewoording heeft uitgelegd wat het perineum is, onthulde de acteur verder dat het gevoel niet door een slang werd veroorzaakt, maar door een zwerm wespen.

De acteur kampeerde vorig jaar in het bos toen hij naar buiten ging om hout te verzamelen voor een vuur. Hij stapte per ongeluk midden in een "‹"‹wespennest. Woedend vielen de wespen aan.

Hunnam rende weg van de wespen, maar toen hij bleef staan om op adem te komen, werd hij opnieuw gestoken omdat de wespen hem hadden achtervolgd.

De acteur besloot toen zijn kleren weg te gooien en verder te rennen, in een poging om de insecten af te schudden. "Ik heb al mijn kleren uitgetrokken. Ik heb mijn schoenen uitgetrokken en al mijn kleren uitgetrokken, mijn schoenen weer aangetrokken en ben doorgerend. helemaal naakt."

"Ik realiseerde me op dat moment dat ik me in een nachtmerrie bevond. Een terugkerende nachtmerrie. Ik had jarenlang deze terugkerende nachtmerrie dat ik naakt aan het rennen voor mijn leven was. En ik heb die droom sindsdien niet meer gehad, dus het was iets van een profetie."


Bron: YouTube

Lees meer over: Charlie Hunnam, The Tonight Show, Jimmy Fallon

Informatie over de serie: Sons of Anarchy

Populair nieuws