Opnames nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' gaan snel van start

Opnames 'Moon Knight' gaan snel van start

Dit jaar nog gaan de camera’s rollen!

Jim Pedd, 14 januari 2020 om 15:41

Marvel breidt enorm snel uit dit jaar. Het is de bedoeling dat eind dit jaar al de camera’s gaan rollen voor Moon Knight. De productie begint volgens Daniel Richtman in de loop van de herfst. Dat zegt ook meteen iets over wanneer de serie te zien zou kunnen zijn op Disney+.
Moon Knight zal als het goed is al in 2021 te zien zijn. The Falcon and the Winter Soldier wordt namelijk sinds eind oktober 2019 opgenomen en zal in de loop van deze herfst te zien zijn. Die logica volgend, kan het goed dat Moon Knight volgend jaar in de lente al te zien is. Dat zal dan wel ná de première van de serie rond Loki zijn.

Lees ook: Nog een naam voor 'Moon Knight'

Welke acteur?
Het is nog niet bekend welke acteur uiteindelijk te zien zal zijn als Moon Knight. Gerucht gaat dat Daniel Radcliffe op de shortlist staat. Als dat zo is, vinden we dat een interessante en zeer herkenbare keuze. Radcliffe kennen we immers vooral als Harry Potter, al deed hij de laatste jaren heel erg zijn best om van dat imago af te komen.

Lees ook: Dracula naar Marvel-serie 'Moon Knight'?

Moon Knight is Marc Spector, een Special Forces-soldaat die bij een missie in levensgevaar komt. Hij overleeft dankzij de maangod en moet vanaf dat moment voor hem aan de slag. Dat is niet erg, want daarmee kan hij het kwaad bestrijden. Naar het schijnt krijgt hij in de serie onder meer te maken met weerwolven, maar ook de beroemde vampier Blade.

Bron: MCU Cosmic

Lees meer over: Moon Knight, Disney Plus, Marvel

Populair nieuws