search

Ons nieuws van dinsdag 14 januari 2020

Nieuwe teaser trailer 'Westworld' onthult premièredatum seizoen 3!
Series / Nieuws

Nieuwe teaser trailer 'Westworld' onthult premièredatum seizoen 3!

Wanneer gaat het derde seizoen van start?

Het duurt niet meer zo gek lang, of HBO-hit Westworld gaat weer van start. Via een nieuwe teaser is nu bekend gemaakt dat het derde seizoen zal debuteren op 15 maart 2020. Dat betekent dat we nog maar iets langer dan twee maanden hoeven te wachten op meer avonturen van Dolores en haar host-vrienden.

Hieronder kan je de opvallende video van de HBO-serie bekijken. Die biedt niet alleen een boel data, maar ook informatie over de wereld waarin de boel zich afspeelt. Zo leren we over politieke moorden, wereldoorlogen en iets dat heet System Initiated.



In dit derde seizoen gaan we eindelijk meer leren over de buitenwereld waar Westworld in ligt. Dolores nam eind vorig seizoen een aantal parels met zich mee. Elke parel staat voor een host. Maar wie zitten erin? Dit derde seizoen leren we dat, en zullen we ontdekken wat er allemaal gebeurt met Dolores en de andere hosts die wisten te ontsnappen uit Westworld. We leren ook een personage, Caleb, kennen.

Lees ook: Trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

Hij is een mens die zich in de onderlaag van de samenleving bevindt en zal daardoor het wereldbeeld van Dolores, die alleen kwaadaardige mensen kent, behoorlijk op de proef stellen. Hij zal ervoor zorgen dat zij heel anders gaat denken over de mensen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Grace and Frankie' seizoen 6!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Grace and Frankie' seizoen 6!

Het voorlaatste seizoen van de populaire reeks verschijnt op 15 januari 2020...

De serie Grace and Frankie mag zich momenteel de langst lopende Netflix Original ooit noemen. Ze is op moment van schrijven dan ook goed voor in totaal 94 afleveringen. Het zesde seizoen van deze populaire reeks staat vanaf morgen, woensdag 15 januari 2020 op Netflix!

De reeks Grace and Frankie vertelt het verhaal van (hoe kan het ook anders) Grace en Frankie wiens levens op hun kop komen te staan op het ogenblik dat hun echtgenotes er voor kiezen om hen te verlaten voor... elkaar! De beide mannen zijn immers niet alleen maar collega's, maar zouden ook reeds twintig jaar een relatie met elkaar hebben. Grace en Frankie moeten vervolgens een nieuw leven zien op te bouwen en dat verloopt niet meteen van een leien dakje.

Lees ook: 'Grace and Frankie' gaat stoppen

Voorlaatste seizoen
Het zesde seizoen van Grace and Frankie is het voorlaatste deel uit de reeks. Eerder heeft Netflix namelijk bekend gemaakt dat er met het zevende seizoen een einde komt aan de langs lopende Netflix Original tot dusver. Wanneer het zevende deel precies moet verschijnen is nog niet bekend gemaakt, maar het vermoeden bestaat dat, dat opnieuw ergens aan het begin van het jaar 2021 zal zijn.

Niet alleen is Grace and Frankie op moment van schrijven de langst lopende Netflix Original, daarnaast geniet ze ook nog eens een ongelofelijke populariteit. Op IMDB heeft de reeks bijvoorbeeld een score van 8,3/10. Op de website Rotten Tomatoes beschikt ze zelfs over een score van respectievelijk 89 procent voor de Average Tomatometer en 90 procent voor de Average Audience Score.

Wil jij graag een voorsmaakje voor het zesde deel van Grace and Frankie dat morgen, woensdag 15 januari 2020 op Netflix verschijnt? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'January Jones (Mad Men) is zelf behoorlijk maf'
Series / Celebrity

'January Jones (Mad Men) is zelf behoorlijk maf'

Actrice January Jones over 'Spinning Out', haar verjaardag en...aliens?

Actrice January Jones was deze week te gast bij Jimmy Kimmel Live om alles te vertellen over haar nieuwe Netflix-serie, haar rustige verjaardag en...aliens.

"Meestal geef ik een feestje, en ik wilde dit jaar een feest doen met bingothema. Maar dat was te veel werk en dat doet me heel oud klinken," vertelt de actrice aan Jimmy. Jones sprak vervolgens over haar nieuwste acteerproject Spinning Out van Netflix, een show over wedstrijdschaatsen.

Bekijk op instagram


"Ik heb twee dochters die kunstschaatsers zijn. En ik ben als een schaatsende moeder, super competitief en ik wil dat ze de dromen waarmaken die mij niet gelukt zijn."

"Ze is ook erg mentaal onstabiel. Dit is een thema in mijn carrière," grapt Jones, over haar iconische Mad Men-personage, Betty Draper.

Jones en Kimmel wisselden ook vreemde UFO-waarnemingsverhalen uit. "Ben je dol op aliens en dat soort dingen?" Vroeg Kimmel. "Heel erg," antwoordde Jones, tot zijn verbazing.

January Jones vertelt uit dat ze als twintig-jarige in een veld in Iowa was toen ze een licht in de lucht zag die rare bewegingen maakte: "Het was absoluut een ruimteschip. Of een vallende ster, maar als ster klopte het niet. Absoluut een ruimteschip."



Nieuwsgierig naar haar nieuwe Netflix-serie? Bekijk hier alvast een trailer!

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf! 'Star Wars: Knights of the Old Republic' krijgt serie
Series / Nieuws

Gaaf! 'Star Wars: Knights of the Old Republic' krijgt serie

Zou het dan toch?

Sinds mei vorig jaar gaat het gerucht dat er gewerkt wordt aan een film rond Star Wars: Knights of the Old Republic. Deze game uit 2003 is nog altijd erg populair onder fans en kan tegenwoordig op smartphones gespeeld worden.

Nu stelt Fandomwire dat er niet alleen gewerkt wordt aan een KOTOR-film, maar ook aan een serie rond de bekende game. De verfilming zou onderdeel uitmaken van plannen van Lucasfilm om voorbij de Skywalker-saga te treden en nieuwe tijden te bestuderen in de franchise, die wel al bekend zijn, maar waar nog veel mee te doen valt.

Fikse uitbreiding
De komende tijd breidt de Star Wars-franchise flink uit. Er is straks al een tweede seizoen te zien van The Mandalorian, de populaire Disney+-serie. Daarnaast werkt Lucasfilm aan een serie rond Obi-Wan Kenobi en aan een show die draait om Rogue One-held Cassian Andor.

Kortom: er zit de komende jaren nog heel veel Star Wars aan te komen en dit kan er goed bij!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sons of Anarchy'-hunk Charlie Hunnam bijna dood door wespen
Series / Celebrity

'Sons of Anarchy'-hunk Charlie Hunnam bijna dood door wespen

Charlie Hunnam ontsnapt aan woedende wespen: "Ik heb al mijn kleren uitgetrokken en ben doorgerend. Helemaal naakt."

Tijdens een optreden bij The Tonight Show met Jimmy Fallon vertelt de 'Sons of Anarchy'-acteur Charlie Hunnam dat hij al zijn kleren heeft uitgetrokken om te ontsnappen aan een zwerm wespen. Hij rende naakt door het bos.

"Bam! Als een slangenbeet in het perineum." Nadat hij in charmante bewoording heeft uitgelegd wat het perineum is, onthulde de acteur verder dat het gevoel niet door een slang werd veroorzaakt, maar door een zwerm wespen.

De acteur kampeerde vorig jaar in het bos toen hij naar buiten ging om hout te verzamelen voor een vuur. Hij stapte per ongeluk midden in een "‹"‹wespennest. Woedend vielen de wespen aan.

Hunnam rende weg van de wespen, maar toen hij bleef staan om op adem te komen, werd hij opnieuw gestoken omdat de wespen hem hadden achtervolgd.

De acteur besloot toen zijn kleren weg te gooien en verder te rennen, in een poging om de insecten af te schudden. "Ik heb al mijn kleren uitgetrokken. Ik heb mijn schoenen uitgetrokken en al mijn kleren uitgetrokken, mijn schoenen weer aangetrokken en ben doorgerend. helemaal naakt."

"Ik realiseerde me op dat moment dat ik me in een nachtmerrie bevond. Een terugkerende nachtmerrie. Ik had jarenlang deze terugkerende nachtmerrie dat ik naakt aan het rennen voor mijn leven was. En ik heb die droom sindsdien niet meer gehad, dus het was iets van een profetie."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' gaan snel van start
Series / Nieuws

Opnames nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' gaan snel van start

Dit jaar nog gaan de camera's rollen!

Marvel breidt enorm snel uit dit jaar. Het is de bedoeling dat eind dit jaar al de camera's gaan rollen voor Moon Knight. De productie begint volgens Daniel Richtman in de loop van de herfst. Dat zegt ook meteen iets over wanneer de serie te zien zou kunnen zijn op Disney+.

Moon Knight zal als het goed is al in 2021 te zien zijn. The Falcon and the Winter Soldier wordt namelijk sinds eind oktober 2019 opgenomen en zal in de loop van deze herfst te zien zijn. Die logica volgend, kan het goed dat Moon Knight volgend jaar in de lente al te zien is. Dat zal dan wel ná de première van de serie rond Loki zijn.

Lees ook: Nog een naam voor 'Moon Knight'

Welke acteur?
Het is nog niet bekend welke acteur uiteindelijk te zien zal zijn als Moon Knight. Gerucht gaat dat Daniel Radcliffe op de shortlist staat. Als dat zo is, vinden we dat een interessante en zeer herkenbare keuze. Radcliffe kennen we immers vooral als Harry Potter, al deed hij de laatste jaren heel erg zijn best om van dat imago af te komen.

Lees ook: Dracula naar Marvel-serie 'Moon Knight'?

Moon Knight is Marc Spector, een Special Forces-soldaat die bij een missie in levensgevaar komt. Hij overleeft dankzij de maangod en moet vanaf dat moment voor hem aan de slag. Dat is niet erg, want daarmee kan hij het kwaad bestrijden. Naar het schijnt krijgt hij in de serie onder meer te maken met weerwolven, maar ook de beroemde vampier Blade.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Shameless' krijgt 11de (en laatste) seizoen!
Series / Trailer

'Shameless' krijgt 11de (en laatste) seizoen!

Showtime breit na elf seizoenen een einde aan de langlopende serie.

Showtime heeft aangekondigd dat Shameless een elfde en tevens laatste seizoen krijgt. De aankondiging werd gedaan door Gary Levine, het hoofd van Showtime.

Lees ook: Showtime bevestigt tiende seizoen van 'Shameless'

Shameless is de langstlopende show ooit op het netwerk en heeft daarmee een vaste schare kijkers met zich mee weten te brengen. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door William H. Macy, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Christian Isaiah, Noel Fisher wn Kate Miner.

Einde van een hoofdstuk
Showtime neemt dus met pijn in het hart afscheid van Shameless, maar de serie zal ongetwijfeld nog heel vaak worden herhaald. Shameless is een creatie van Paul Abbott en een productie van Bonanza Productions, John Wells Productions en Warner Bros. Television. Uitvoerend producenten zijn Nancy M. Pimental en Joe Lawson.

Lees ook: Twee extra afleveringen voor negende seizoen 'Shameless'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel Negan in 10e seizoen 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Veel Negan in 10e seizoen 'The Walking Dead'

Als je fan bent van Negan, kan je blij zijn.

In dit tiende seizoen van The Walking Dead krijgt voormalig schurk Negan nog een grote rol. Dat stelt acteur Jeffrey Dean Morgan op Twitter. In seizoen 10B, zit Negan embedded bij de Whisperers, die onder leiding staan van de behoorlijk kwaadaardige Alpha en Beta. Minstens één van de afleveringen zal hier grotendeels over gaan.

Op Twitter stelt Morgan nu in reactie op een fan. Die vroeg wat we van Negan kunnen verwachten, de rest van dit seizoen. Daarop reageerde de acteur met "Dingen. En veel daarvan." De laatste keer dat we hem zagen was in aflevering zes, Bonds, waarin een bebloede Negan trouw zwoer aan Alpha. Het blijft sterk de vraag of dit vervolgens net zo loopt als in de comics.

Lees ook: Keert Glenn terug voor een 'The Walking Dead'-miniserie?

Dubbelspion?
De hamvraag zal zijn of Negan uiteindelijk een dubbelspion is of niet. Eerder vertelde Morgan in elk geval dat Alpha en Negan een gevaarlijk duo vormen. "Dit jaar gaat om paranoia en de positie van mensen. Aan welke kant ze staan. Volgens mij zijn Alpha en Negan samen een formidabel tweetal. En wat dat voor de serie betekent, is dat we de boel op z'n kop gaan zetten."

Lees ook: Tweede helft 'The Walking Dead' S10 wordt schokkend

De serie gaat op 23 februari weer verder op AMC. Dan krijgen we nog acht afleveringen te zien, waarna we tot oktober moeten wachten voor het elfde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maken 'The Witcher' voor Netflix is moeilijk
Series / Nieuws

Maken 'The Witcher' voor Netflix is moeilijk

Hoe ga je nou om met het bingemodel?

Hoe breng je een serie naar een streamingdienst als Netflix, waar alles berust op het beroemde bingemodel? Lauren Schmidt Hissrich maakt voor Netflix de serie The Witcher. En echt gemakkelijk blijkt dat niet te zijn. Mensen kijken immers een heel seizoen in één keer bij dit soort series. En dat heeft veel invloed op hoe de serie gemaakt wordt.

"Als je iets voor televisie maakt, denk je zowel micro als macro," begon ze tegenover Collider. "Zo maak ik iets voor Netflix, waar je rekening moet houden met het bingemodel. Er zullen mensen zijn die acht uur gaan zitten en dus alles in één ruk kijken. Ik zou dat niet kunnen. Dat is niet hoe ik televisie kijk. Maar je moet er wel rekening mee houden. Dat betekent dus dat je niet continu dingen kan herhalen, want dan gaan ze zich vervelen. Ik moet er dus op vertrouwen dat het publiek echt mee reist."

Lees ook: Opnames tweede seizoen 'The Witcher' snel van start!

Moeilijke balans
"Maar ik weet ook dat er mensen zijn die één aflevering kijken en dan op vakantie gaan met de Kerst en twee weken later terugkomen en de volgende aflevering kijken. Elke aflevering moet dus gesloten voelen en bevredigend zijn om op zichzelf te kijken. Maar het moet ook onderdeel zijn van iets groters. En het seizoen als geheel moet bevredigend zijn en voelen alsof het bouwt naar iets groters. Voor mij ligt daarin ook de scheikunde van televisie."

Lees ook: 'The Witcher' dumpt controversieel element voor tweede seizoen

Dat doet ze nu met succes, want de serie krijgt sowieso een tweede seizoen! Dat zal begin 2021 te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Silence of the Lambs' wordt een serie!
Series / Nieuws

'Silence of the Lambs' wordt een serie!

Na de films ook een serie rond het personage eerder gespeeld door Jodie Foster.

De tv-wereld is altijd op zoek naar nieuwe series en nu is CBS uitgekomen bij een serie die inhaakt op de klassieker The Silence of the Lambs uit 1991 van Jonathan Demme. De nieuwe productie zal meer over het personage Clarice laten zien, in de film gespeeld door Jodie Foster.

Uiteraard zal Foster niet opnieuw te zien zijn als Clarice Starling, het groentje dat Dr. Hannibal Lecter interviewde om achter de dader van een reeks gruwelijke misdaden te komen. De serie van CBS heeft al een synopsis:

"Het verhaal speelt zich af in 1993, een jaar na de gebeurtenissen in The Silence of the Lambs. De serie is een diepe duik in het onbekende persoonlijke verhaal van Clarice Starling, terwijl ze terugkeert naar het veld om seriemoordenaars op te sporen en ze de politieke wereld van Washington, D.C. verkent."

Geen Hannibal
Het lijkt er verdacht veel op dat we in de serie dus geen Hannibal Lecter zien. Het verhaal wordt geschreven en geproduceerd door Alex Kurtzman en Jenny Lumet.

In 2013 verscheen nog de serie Hannibal met onder meer Mads Mikkelsen. Deze psychologische horrorserie hield het drie seizoenen vol en nog altijd zijn er mensen die graag een vervolg hierop zien verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt Marvel-serie 'Hawkeye' er tóch ondanks geruchten problemen?
Series / Nieuws

Komt Marvel-serie 'Hawkeye' er tóch ondanks geruchten problemen?

Nu wordt het verwarrend.

Eind vorige week schreven we nog dat er problemen waren voor Marvel-serie Hawkeye. Er zou besloten zijn deze voor onbepaalde tijd uit te stellen. Dat was nodig wegens de beschuldigingen aan het adres van acteur Jeremy Renner, die zijn ex-vrouw mishandeld zou hebben.

Nu horen we echter van andere bron dat het business-as-usual is achter de schermen en er nog gewoon aan de serie gewerkt wordt. Dat melden twee journalisten op basis van bronnen binnen Disney+. Zij stellen dus dat het eerdere bericht van Charles Murphy geen grondslag in de werkelijkheid heeft.

Lees ook: Gerucht: 'Hawkeye'-serie voor onbepaalde tijd uitgesteld

Begin juli
Zeker is dat de opnames begin juli gepland stonden. Momenteel zien we echter niet in de planningen terug dat de opnames gaan beginnen dan. Dat wil op zichzelf nog niet zoveel zeggen. Pas als er formeel bericht komt vanuit Marvel of Disney, weten we dit natuurlijk echt zeker.

Lees ook: Marvel-serie 'Hawkeye' begint in juli met opnames

De serie rond Hawkeye dient als manier voor Renner om het stokje over te geven aan een actrice. Die zou dan aan de slag moeten als de nieuwe Hawkeye in het MCU. In de serie zien we hoe Clint Barton haar opleidt tot nieuwe superheld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tegenslag voor Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Nieuws

Tegenslag voor Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

Het gaat lekker daar bij Marvel!

Marvel-fans verwachten natuurlijk iets groots van The Falcon and the Winter Soldier. Het is de eerste MCU-serie die we te zien krijgen en het begin van velen. Maar nu blijkt dat de opnames niet helemaal zullen gaan zoals verwacht. De opnames zouden nu eigenlijk verplaatst worden naar Puerto Rico, maar door weersomstandigheden aldaar is dat niet mogelijk.

Dat meldt een fanaccount van de serie op Twitter. Er zouden meerdere weken aan opnames plaatsvinden, maar dat is nu niet mogelijk. En dus bijft de productie voorlopig even in Atlanta, en zal daar geprobeerd worden al wat opnames te doen die eigenlijk op een later moment plaats hadden moeten vinden.

Lees ook: Eerste poster Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Opvolging Captain America
De serie draait om de opvolging van Captain America. Cap gaf zijn schild natuurlijk aan Falcon, maar daar schijnt de Amerikaanse regering in het MCU het niet eens mee te zijn. Zij willen dat US Agent het overneemt. Die opvolging zorgt voor een strijd en dat wordt het punt van de serie. Ook zijn er weer schurken die een rol spelen, waaronder Barom Zemo, die ditmaal een comic-accuraat kostuum gaat dragen.

Overigens is dit niet de enige tegenslag voor het MCU. Vorige week vertrok Scott Derrickson bij Doctor Strange in the Multiverse of Madness en hoorden we dat de serie Hawkeye mogelijk voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
"Kijk deze Netflix original niet voor het slapengaan"
Series / Nieuws

"Kijk deze Netflix original niet voor het slapengaan"

De eerste Nederlandse Netflix original belooft behoorlijk pittig te worden...

Op 17 januari 2020 verschijnt de eerste, echte Nederlandse Netflix original Ares. Hoofdrolspeelster Jade Olieberg heeft laten optekenen dat ze zeer tevreden is met het eindresultaat, maar wil kijkers ook waarschuwen. Volgens haar moeten veel mensen deze reeks namelijk niet kijken voor het slapengaan!

Natuurlijk verscheen eerder reeds de serie Undercover, een Vlaams-Nederlands project welke het verhaal vertelde van de drugsbaron Ferry Bouman, maar op 17 januari verschijnt de eerste, echte Netflix-original van eigen bodem. De reeks verschijnt niet alleen in Nederland en België, maar wel in maar liefst 190 verschillende landen. Ook voor actrice Jade Olieberg is dit nog even wennen. "Ik realiseer me nog steeds niet hoe groot dit wel niet is. Het is eigenlijk onvoorstelbaar. Ik heb vaak het gevoel dat dit allemaal één grote droom is".

Een enge, maar sexy wereld
Zelf omschrijft Jade de reeks als een sexy wereld boordevol met horrorelementen. De actrice stelt wel dat de kijker zeker niet in elke aflevering bloedspetters moet gaan verwachten. Dit gezegd zijnde stelt de actrice wel al lachend dat sommige mensen de reeks zeker niet moeten gaan kijken voor het slapengaan. Tot slot liet Jade nog optekenen dat ze behoorlijk trots is op het eindresultaat. "Het is best bijzonder om dit te zeggen, niet in het minst omdat ik in zowat elke shot te zien ben."

Ondanks het feit dat Jade in het verleden reeds te zien was in heel wat verschillende producties zou Ares zomaar eens haar grote doorbraak kunnen worden. Daar staat de actrice nog niet meteen bij stil. "Toen ik auditie deed voor de rol in Ares was het niet mijn bedoeling om bekend te worden. We zien wel hoe het allemaal zal lopen."

Ares is vanaf vrijdag 17 januari 2020 te bekijken op Netflix! Bekijk hieronder alvast nog even de officiële trailer welke eerder reeds de wereld werd ingestuurd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Belangrijk hoofdpersonage verlaat 'Grey's Anatomy'
Series / Nieuws

Belangrijk hoofdpersonage verlaat 'Grey's Anatomy'

De laatste aflevering waarin hij te zien was is zelfs reeds uitgezonden!

Slecht nieuws voor de fans van Grey's Anatomy en meer in het bijzonder van de acteur Justin Chambers. Na maar liefst 15 jaar in de serie te zien te zijn geweest neemt de acteur immers afscheid van de cast.

Justin Chambers was één van de vier acteurs welke er reeds vanaf het begin van de reeks in 2005 bij was. Na vijftien jaar en zestien seizoenen trekt de acteur de deur van het Grey Sloan Memorial Hospital nu echter definitief achter zich dicht. In zijn bekendmaking liet de acteur het volgende optekenen:

"Er bestaat niet zoiets als een juist moment om afscheid te nemen van een serie waar je vijftien jaar lang met hart en ziel aan hebt gewerkt. Ik moet tegelijkertijd ook afscheid nemen van mijn personage welke toch een belangrijke rol heeft gespeeld in een groot deel van mijn leven. Echter wil ik eigenlijk al een tijdje mijn acteerrollen evenals mijn carrièrekeuze diversifiëren. Nu ik bijna de leeftijd van 50 jaar heb bereikt en ik een mooi gezin heb lijkt de tijd rijp te zijn voor mijn afscheid."

Lees ook: Voormalige 'Shameless'-ster in Grey's Anatomy!

Dankbaar
Naast bovenstaande stelde Chambers nog het volgende; "Nu ik Grey's Anatomy definitief achter mij laat wil ik de ABC-familie bedanken. Hierbij uiteraard speciale bedankjes voor niet alleen de geweldige bedenker van de reeks Shonda Rimes, maar ook voor de originele castleden Ellen Pompeo, Chandra Wilson en James Pickens. Ook de rest van de geweldige crew, zowel de oude als de nieuwe heeft voor altijd een plaatsje in mijn hart. Tot slot wil ik ook graag de fans bedanken voor wat altijd een geweldige rit is geweest."

Opmerkelijk, tot slot liet de acteur nog optekenen dat zijn laatste aflevering reeds is verschenen. Het einde van een tijdperk komt op deze manier toch wel erg abrupt.

Lees ook: Keert Callie Torres terug in 'Grey's Anatomy'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.