search
Netflix gaat waarschijnlijk duurder worden

Netflix gaat waarschijnlijk duurder worden

Streamingdienst Netflix verhoogt de tarieven van haar twee duurste abonnementen alvast voor Belgische klanten...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft bekend gemaakt dat ze alweer een prijsverhoging doorvoert in België. De prijsverhoging treft (voorlopig) alleen de twee duurste abonnementen van de streamingdienst.

De nieuwe prijsverhoging die Netflix doorvoert komt er naar eigen zeggen vanwege de grote(re) investeringen welke Netflix doet in Belgische content. Zo verschijnt er niet alleen een tweede seizoen van Undercover, daarnaast wordt er ook gewerkt aan de Belgische film Into The Night.

Nieuwe prijsstijging
Het standaard-abonnement van Netflix wordt één euro duurder. Voor het Premium-abonnement gaat de prijs met 2 euro omhoog. Bestaande klanten zullen een maand vooraleer de prijsverhoging wordt doorgevoerd een bericht ontvangen van Netflix. Nieuwe klanten die zich bij de streamingdienst aanmelden betalen de hogere prijzen meteen. De prijzen voor de twee verschillende abonnementen komen door de prijsverhogingen uit op respectievelijk 11,99 en 15,99 euro per maand.

Nederland lijkt vooralsnog gespaard te blijven van een nieuwe prijsverhoging. De vraag is echter vooral hoelang dat nog blijft duren.

Aanbevolen artikelen