Bizarre geruchten rond 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Bizarre geruchten rond 'Obi-Wan Kenobi'-serie

De serie gaat er gewoon komen, vertrouw ons maar hierover!

Door onze nieuwsredactie, 19 januari 2020 11:03

Er is weer een bizar gerucht dat rond gaat. De serie die Disney en Lucasfilm nog groots aankondigden rond Obi-Wan Kenobi, wederom gespeeld door Ewan McGregor, zou geannuleerd zijn. Nieuws dat zeer waarschijnlijk niet klopt.
Er zijn weinig details over de serie rond Obi-Wan Kenobi. De afgelopen dagen kwamen er mogelijk daardoor ineens geruchten rond het annuleren van de serie. Disney en Lucasfilm zouden om onbekende reden besloten hebben de serie niet voort te zetten.

Lees ook: Obi-Wan serie zoekt jonge Luke Skywalker

Wat gaat er mis?
Eerder deze week hoorden we opmerkelijk genoeg nog dat de serie rond Hawkeye van Marvel en Disney gestopt zou zijn. Ook dat nieuws bleek niet te kloppen; de serie komt er gewoon. Wat Obi-Wan betreft, weten we gewoon nog erg weinig en vinden er dus relatief weinig ontwikkelingen plaats. Dat geeft sites als FandomWire ruimte om geruchten de wereld in te helpen, precies zoals nu is gebeurd.

Lees ook: Opnames volgende 'Star Wars'-serie starten al vrij snel

De kans is groot dat de serie er gewoon gaat komen. McGregor is al jaren verbonden aan het project en wil dolgraag terugkeren. Ook was de serie The Mandalorian een gigantisch succes voor Disney+. De kans is groot dat een andere serie rond een nog bekender personage nog succesvoller wordt. Waarom zou men dan cancellen?

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Lucasfilm, Disney Plus, Ewan McGregor

Populair nieuws