Krijgen Harry en Meghan een eigen serie op Netflix?

Pakt Netflix uit met opmerkelijke samenwerking?

Het zou wellicht gaan om één van de meest opvallende samenwerkingen sinds de oprichting van de streamingdienst.

Geoffrey Ketels, 21 januari 2020 om 15:46

Eerder raakte reeds bekend dat Disney contact had gezocht met Harry en Meghan toen duidelijk werd dat ze nadrukkelijk afstand hadden genomen van het koninklijk huis. Nu heeft ook Netflix dezelfde actie ondernomen. De populaire streamingdienst wil dan ook maar wat graag een overeenkomst afsluiten met het koppel.
In een reactie heeft Netflix-manager Ted Sarandos alvast laten optekenen dat Netflix inderdaad interesse heeft in een samenwerking met het bekende koppel. "Zeg nu zelf, wie zou er daar nu geen interesse in hebben?", aldus de manager. Netflix heeft uiteraard reeds de nodige ervaring met het maken van series over het Britse koningshuis. Zo is er natuurlijk de populaire dramaserie The Crown. Voor Meghan Markle is acteren uiteraard ook helemaal niet nieuw. Zij was eerder dan ook te zien in de populaire serie Suits.

Rooskleurige toekomst
Op de rode loper van de SAG Awards vertelden verschillende acteurs van de serie The Crown dat ze de toekomst van Harry en Meghan wel rooskleurig inzien. Onder meer Helena Bonham Carter welke het personage speelt van prinses Margaret heet laten optekenen dat ze denkt dat "de wereld aan de voeten van het koppel zal komen te liggen". "Het wordt interessant om te zien hoe ze dat precies gaan doen. In ieder geval ligt hun lot nu geheel in hun eigen handen. Ik wens ze alvast alle geluk toe."

Van Meghan Markle is bekend dat ze recent nog een voice-over heeft ingesproken voor één van de Disney producties. De vergoeding voor het gebruik van haar stem werd gebruikt als donatie voor hulporganisatie 'Elephants Without Borders'. Deze organisatie staat er om bekend zich in te zetten voor olifanten in het wild.

Of het koppel daadwerkelijk ook een samenwerking met Netflix en / of Disney ziet zitten is vooralsnog niet bekend.

Lees meer over: Meghan Markle, serie, Netflix, Disney

Populair nieuws