search

Ons nieuws van dinsdag 21 januari 2020

Krijgen Harry en Meghan een eigen serie op Netflix?
Series / Nieuws

Krijgen Harry en Meghan een eigen serie op Netflix?

Het zou wellicht gaan om één van de meest opvallende samenwerkingen sinds de oprichting van de streamingdienst.

Eerder raakte reeds bekend dat Disney contact had gezocht met Harry en Meghan toen duidelijk werd dat ze nadrukkelijk afstand hadden genomen van het koninklijk huis. Nu heeft ook Netflix dezelfde actie ondernomen. De populaire streamingdienst wil dan ook maar wat graag een overeenkomst afsluiten met het koppel.

In een reactie heeft Netflix-manager Ted Sarandos alvast laten optekenen dat Netflix inderdaad interesse heeft in een samenwerking met het bekende koppel. "Zeg nu zelf, wie zou er daar nu geen interesse in hebben?", aldus de manager. Netflix heeft uiteraard reeds de nodige ervaring met het maken van series over het Britse koningshuis. Zo is er natuurlijk de populaire dramaserie The Crown. Voor Meghan Markle is acteren uiteraard ook helemaal niet nieuw. Zij was eerder dan ook te zien in de populaire serie Suits.

Rooskleurige toekomst
Op de rode loper van de SAG Awards vertelden verschillende acteurs van de serie The Crown dat ze de toekomst van Harry en Meghan wel rooskleurig inzien. Onder meer Helena Bonham Carter welke het personage speelt van prinses Margaret heet laten optekenen dat ze denkt dat "de wereld aan de voeten van het koppel zal komen te liggen". "Het wordt interessant om te zien hoe ze dat precies gaan doen. In ieder geval ligt hun lot nu geheel in hun eigen handen. Ik wens ze alvast alle geluk toe."

Van Meghan Markle is bekend dat ze recent nog een voice-over heeft ingesproken voor één van de Disney producties. De vergoeding voor het gebruik van haar stem werd gebruikt als donatie voor hulporganisatie 'Elephants Without Borders'. Deze organisatie staat er om bekend zich in te zetten voor olifanten in het wild.

Of het koppel daadwerkelijk ook een samenwerking met Netflix en / of Disney ziet zitten is vooralsnog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Hilarische serie 'Dollface'  krijgt een 2e seizoen!
Series / Nieuws

De Hilarische serie 'Dollface' krijgt een 2e seizoen!

Kat Dennings mag ook in tweede seizoen 'Dollface' met kattenvrouwtjes kletsen.

De Hulu Original Series Dollface van Margot Robbie (The Suicide Squad) krijgt na overwacht groot succes een tweede seizoen.

In Dollface probeert Kat Dennings oude vriendschappen nieuw leven in te blazen wanneer haar relatie uitgaat. Omdat kijkers na het zien van de trailers niet wisten wat ze moesten verwachten, waren de eerste reacties gemengd. Recensenten vonden de vrolijke serie vooral "Instagrammable".

Lees ook: Beetje vreemd maar erg vrolijk: Kat Dennings in nieuwe serie 'Dollface'

De serie met Kat Dennings en Brenda Song heeft uiteindelijk veel fans gekregen. "Dollface is hilarisch en heeft veel hart", aldus enthousiaste kijkers.

Nu heeft het officieel groen licht gekregen voor een tweede seizoen, dat aldus Dennings 'binnenkort' komt.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Vampire Diaries'-ster Paul Wesley regisseert 'Batwoman'-aflevering
Series / Nieuws

'The Vampire Diaries'-ster Paul Wesley regisseert 'Batwoman'-aflevering

'The Vampire Diaries'-ster Paul Wesley keert terug naar de CW.

Een bekende naam keert terug! Acteur en regisseur van The Vampire Diaries gaat een aflevering van Batwoman regisseren in het nieuwe seizoen van de show.

Lees ook: Dit is hoe 'Batwoman' Crisis on Infinite Earths opzet

Acteur Paul Wesley onthulde het nieuws maandag op Instagram met een geheimzinnige omslag van het script, geschreven door Daphne Miles. Wesley maakte zijn regiedebuut in seizoen 5 van The Vampire Diaries en regisseerde nog vier afleveringen voordat de serie afliep.

Sindsdien regisseerde hij afleveringen van Shadowhunters en The Vampire Diaries-spin-off Legacies. Wesley speelt ook een hoofdrol in CBS All Access: Tell Me a Story, dat midden in het tweede seizoen zit.

Bekijk op instagram


Batwoman is net terug van een onderbreking die eindigde met een grote wending en een verrassende verschijning.

"Kate is in de war, opgewonden en in conflict met de persoon waar ze al heel lang naar verlangt," vertelde showrunner Caroline Dries in een interview over Kate.

Bekijk op instagram


Lees ook: Gerucht: Batman is [SPOILER] in 'Batwoman'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jennifer Aniston geeft verrassend dankwoord bij haar eerste SAG Awards-overwinning sinds 'Friends'
Series / Celebrity

Jennifer Aniston geeft verrassend dankwoord bij haar eerste SAG Awards-overwinning sinds 'Friends'

The Morning Show'-ster heeft 24 jaar geleden voor het laatst een SAG Award gewonnen

Jennifer Aniston heeft voor het eerst in 24 jaar weer een prijs gekregen voor haar acteerwerk. Zondagavond kreeg ze een SAG Award voor haar rol in The Morning Show. De laatste keer dat ze een SAG won was voor Friends.

Bijna 25 jaar geleden in 1996 wonnen Aniston en haar Friends-collega's de SAG Award voor een 'Ensemble in een comedy-serie'. Zondag gaf Aniston in haar toespraak voor 'Beste Actrice in een tv-drama' een verrassing-shout-out aan haar Murder Mystery-costar Adam Sandler voor zijn uitvoering in Uncut Gems, die genegeerd is door de Oscars.



"Adam Sandler. Je uitvoering is buitengewoon en je magie is echt. Ik hou van je," aldus Aniston.

Aniston bedankte ook haar Morning Show-collega's, inclusief Reese Witherspoon, voor het tot leven brengen van de "gecompliceerde en rommelige en prachtig menselijke" personages in de show.

Lees ook: Eerste trailer nieuwe Apple-serie 'The Morning Show' met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston

"Ik hou van je meid. Het heeft 20 jaar geduurd, maar we hebben het eindelijk gedaan," vertelde ze Witherspoon, die ze haar 'partner in crime' noemde.

In The Morning Show speelt Aniston Alex Levy, een ervaren nieuwslezer die ontdekt dat haar cohost van 15 jaar, Mitch Kessler (Steve Carell) is ontslagen na beschuldigingen van seksueel geweld. Zij moet het nieuws naar buiten brengen, maar heeft het hier moeilijk mee omdat hij altijd een goede vriend is geweest.

Adam Sandler is heel trots op de SAG van zijn goede vriendin, en kan het niet laten haar overwinning te delen op Instagram.

Bekijk op instagram


Lees ook: Een nieuwe show en Instagram-debuut voor Jennifer Aniston
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) mogelijk in 'The Boys' S3
Series / Nieuws

Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) mogelijk in 'The Boys' S3

De acteur uit The Walking Dead en Watchmen solliciteert naar een rol in de succesvolle serie van Amazon.

Acteur Jeffrey Dean Morgan is geen vreemde op het gebied van stripverfilmingen. Zo is hij momenteel nog steeds te zien als Negan in AMC-serie The Walking Dead, maar zagen we hem ruim 10 jaar geleden ook als Edward Blake/The Comedian in Zack Snyders superhelden-epos Watchmen. Mogelijk kunnen we daar in de toekomst een rol in superhelden-serie The Boys aan toevoegen.

Het eerste seizoen van de Amazon Prime Video-serie liet zien hoe superhelden eigenlijk narcistische klootzakken zijn die er alles aan doen om hun naamsbekendheid te vergroten. Na het succes van dit eerste seizoen, werd direct een vervolg aangekondigd. De opnames van die nieuwe afleveringen zijn inmiddels volop in gang. Morgan liet via een tweet blijken een grote fan van de serie te zijn, wat werd gevolgd door een reactie van bedenker Eric Kripke:

"Dank je @JDMorgan voor alle mooie woorden! Ik maak een deal met je. Seizoen. Ik schrijf het, en als je beschikbaar bent kom je maar filmen! Bedankt voor alle liefde maat!"

Lees ook: Tweede seizoen 'The Boys' is totaal gestoord

Zal het gebeuren?
Het is duidelijk dat er nog niks concreets is afgesproken over een rol voor Jeffrey Dean Morgan in The Boys, maar het zou ons zeker niet verbazen als het echt gebeurt. Een derde seizoen van de serie lijkt zo goed als zeker en Morgan is zelf meer dan bereidwillig om mee te doen.

Lees ook: Succesvolle superheldenserie 'The Boys' gaat in 2020 verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
AMC bevestigt: Negan zwakste onderdeel 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

AMC bevestigt: Negan zwakste onderdeel 'The Walking Dead'

AMC geeft de kijkers en critici gelijk; de seizoenen met het personage Negan waren geen doorslaand succes.

Tijdens het zesde seizoen van The Walking Dead kwamen de helden in aanraking met de Saviors en aan het einde stonden ze recht tegenover Negan (Jeffrey Dean Morgan). In de seizoenen zeven en acht ging dit verhaal door en dit resulteerde in de slechtst ontvangen seizoenen in de serie van AMC.

Nu heeft AMC-baas Sarah Barnett gereageerd op de kritiek die deze seizoenen kregen. Ze geeft toe dat die seizoenen "te hopeloos werden voor het publiek". Geliefde personages als Abraham (Michael Cudlitz) en Glenn (Steven Yeun) bleken slachtoffers van Negan.

Lees ook: Terugkeer 'The Walking Dead' met seizoen 11 een feit

AMC heeft eigen gedachten
"Ik denk dat met 10 seizoenen van televisie - zoiets als met ER of Grey's Anatomy - series fases doorlopen," zei Barnett tegen The Los Angeles Times. "We hebben veel onderzoek gedaan naar de reacties daarop en we hebben er zeker onze eigen gedachten over."

Barnett, die pas na seizoen 8 van TWD werd aangesteld, zei daarna: "Het klopt dat dat seizoen met Negan een beetje te hopeloos werd voor het publiek. Ik denk dat er een creatieve intentie achter zat die echt slim en doordacht was. Ik denk dat het de kijkers naar een plek duwde waar veel over te vertellen was, maar dat de mensen dit gewoon niet wilden zien."

Lees ook: "Liever Glenn terug dan Rick in 'The Walking Dead'!"

Uit onderzoek bleek dat de terugval in kijkcijfers en waardering voor de serie startte na de komst van Negan in de laatste aflevering 'Last Day on Earth' van seizoen 6.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.