search
Deze nieuwe series zijn te zien bij de NPO in februari!
Series / Nieuws

Deze nieuwe series zijn te zien bij de NPO in februari!

De Finale van 'Hollands Hoop'! Genoeg te zien dus op de Nederlandse televisie.

De Finale! Februari start de NPO met het derde en laatste seizoen van de veelgeprezen dramaserie Hollands Hoop. Verder het zevende seizoen van Endeavour Morse en het tweede seizoen van Oogappels, waarin je vier eigenzinnige gezinnen volgt.

Hollands Hoop
Dramaserie, Seizoen 3, vanaf 9 februari

Hollands Hoop vertelt het verhaal van psychiater Fokke Augustinus die met zijn gezin naar het Groningse platteland is verhuisd en daar in de cannabisteelt terecht is gekomen. In seizoen drie wordt Fokke geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium.

Vanaf 9 februari wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Kijk een week vooruit op NPO Start Plus, of seizoen 1 en 2 op NPO Start Plus.

Lees ook: Dvd review 'Hollands Hoop' (S2) - Je oogst wat je zaait

Endeavour Morse
Britse detective, Seizoen 7, vanaf 28 februari

Het is inmiddels 1970, en op het bureau Castle Gate werken de rechercheurs Thursday, Morse en Strange weer samen om een aantal misdrijven op te lossen. Onder leiding van hun chef Bright riskeren zij alles in de zoektocht naar gerechtigheid.

Vanaf 28 februari is het hele seizoen te zien op NPO Start Plus. Vanaf 1 maart te zien op NPO 1 extra, en seizoen 1 t/m 6 nu op NPO Start Plus.

Oogappels
Dramaserie, Seizoen 2, vanaf 27 februari

Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: alles wat je tegemoet komt als ouders van pubers. Voor de vier verschillende gezinnen geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen. De ouders hebben allen hun eigen manier van opvoeden: het leven moet vooral perfect zijn!

Vanaf 27 februari wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Kijk een week vooruit op NPO Start Plus, en seizoen 1 nu op NPO Start Plus.

The Savages
Frans drama, vanaf 7 februari

Het lot van de familie van Idder Chaouch raakt onlosmakelijk verbonden met dat van de familie Nerrouche ten tijde van de Franse presidentsverkiezingen. Na een moordaanslag op presidentskandidaat Idder is Frankrijk in rep en roer, en verandert de verhouding tussen beide families voorgoed.

Vanaf 7 februari is het hele seizoen te zien op NPO Start Plus. Vanaf dan ook wekelijks te zien op NPO 1 extra.

En verder:
Docuserie: Hoog Water (BNNVARA)
Vanaf 3 februari wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start of kijk een week vooruit op NPO Start Plus

Politiek drama: Borgen, Seizoen 3 (KRO-NCRV)
Het hele seizoen vanaf 14 februari op NPO Start Plus. Vanaf 3 maart te zien op NPO 1 extra. Seizoen 1 en 2 nu op NPO Start Plus.

Britse detective: Deadwater Fell (KRO-NCRV)
Het hele seizoen vanaf 21 februari op NPO Start Plus en vanaf 24 februari te zien op NPO 1 extra.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen