'Game of Thrones' ster te zien in tweede seizoen 'The Witcher'?

'Game of Thrones' ster in seizoen 2 'The Witcher'?

Stephen Surjik heeft er alvast duidelijk naar gehint toen hij in Schotland op zoek was naar nieuwe locaties.

Geoffrey Ketels, 20 januari 2020 om 14:10

Zo nu en dan verschijnen er geruchten over nieuwe namen die zomaar toegevoegd zouden kunnen worden aan de cast van het tweede seizoen van The Witcher. Ook vandaag is dat het geval. Deze keer gaat het om de naam van Kristofer Hivju welke in Game of Thrones de rol speelt van Tormund Giantsbane.
Tot dusver is er nog niet zoveel bekend over het tweede seizoen van The Witcher. Het enige wat we wel weten is dat het vervolg gepland staat voor een lancering ergens in de loop van het jaar 2021. Over de cast evenals de precieze inhoud van het tweede seizoen wordt nog vooral danig gespeculeerd. Eén van die speculaties heeft dus betrekking tot de mogelijke komst van de Noorse acteur Kristofer Hivju. Dit zou zomaar uiteindelijk eens één van de meest realistische geruchten kunnen zijn die tot dusver zijn verschenen.

Lees ook: 'The Witcher' krijgt hele rits aan nieuwe personages

#kristoferhivju
De bal ging aan het rollen toen Stephen Surjik, welke in Schotland is om locaties te gaan scouten voor het volgende seizoen, een foto op Instagram plaatste met daarbij de hashtag '#kristoferhivju'. Deze tag kwam er nadat hij eerder ook al Henry Cavill en Anya Chalotra had getagged.

Opvallend, de post die op Instagram werd geplaatst is inmiddels alweer verwijderd. De toekomst zal dus uiteindelijk duidelijk moeten maken of we inderdaad dit bekende gezicht uit Game of Thrones in The Witcher zullen zien opduiken of niet.

Lees ook: Waarom 'The Witcher' seizoen 2 vertraagd is

Lees meer over: Game of Thrones, The Witcher, Netflix, serie

Populair nieuws