Seizoen 18 en 19 aangekondigd van 'American Dad'!

Seizoen 18 en 19 aangekondigd van 'American Dad'!

De serie bereikt dit jaar met de 300ste aflevering ook een belangrijke mijlpaal.

Geoffrey Ketels, 20 januari 2020 om 15:12

De populaire animatieserie American Dad! verdwijnt nog niet snel van de buis, in tegendeel! In één klap werd er namelijk niet alleen een achttiende, maar ook een negentiende seizoen van de reeks aangekondigd. Later dit jaar verschijnt de 300ste aflevering van de serie.
De serie American Dad! verscheen voor het eerst op de buis in het jaar 2005. De serie draait rond de familie Smith die in het fictieve Langley Falls wonen in Virginia. Stan, de broodwinner van de familie is een CIA agent die vaak moeite ondervindt met een onderscheid maken tussen de verplichtingen welke gepaard gaan met zijn job en zijn privé leven thuis.

Belangrijke mijlpaal
WarnerMedia heeft dus inmiddels zowel een achttiende als een negentiende seizoen aangekondigd van de animatieserie. Dit jaar kan de serie alvast rekenen op een belangrijke en behoorlijk zeldzame mijlpaal. De 300ste aflevering van de reeks zal namelijk te zien zijn op televisie. In een reactie op het nieuws heeft één van de makers en showrunners, Weitzman, alvast het volgende, grappige commentaar laten optekenen: "De serie mag dan misschien wel een gebrek hebben aan kwaliteit, een gebrek aan kwantiteit zal men ons nooit kunnen verwijten".

Ondanks de aankondiging van de twee nieuwe seizoenen heeft het er in het verleden vaak heel wat minder rooskleurig uitgezien voor American Dad!. Zo was er bijvoorbeeld niet alleen het vertrek van één van de makers, Barker, daarnaast verhuisde de reeks ook van netwerk (van Fox naar TBS). Hoe het ook zij, fans van American Dad! hoeven helemaal niet te wanhopen. Zij zullen nog heel wat meer van hun favoriete serie te zien krijgen!

Lees meer over: American Dad, serie

Informatie over de serie: American Dad!

Populair nieuws