search

Ons nieuws van maandag 20 januari 2020

Seizoen 18 en 19 aangekondigd van 'American Dad'!
Series / Nieuws

Seizoen 18 en 19 aangekondigd van 'American Dad'!

De serie bereikt dit jaar met de 300ste aflevering ook een belangrijke mijlpaal.

De populaire animatieserie American Dad! verdwijnt nog niet snel van de buis, in tegendeel! In één klap werd er namelijk niet alleen een achttiende, maar ook een negentiende seizoen van de reeks aangekondigd. Later dit jaar verschijnt de 300ste aflevering van de serie.

De serie American Dad! verscheen voor het eerst op de buis in het jaar 2005. De serie draait rond de familie Smith die in het fictieve Langley Falls wonen in Virginia. Stan, de broodwinner van de familie is een CIA agent die vaak moeite ondervindt met een onderscheid maken tussen de verplichtingen welke gepaard gaan met zijn job en zijn privé leven thuis.

Belangrijke mijlpaal
WarnerMedia heeft dus inmiddels zowel een achttiende als een negentiende seizoen aangekondigd van de animatieserie. Dit jaar kan de serie alvast rekenen op een belangrijke en behoorlijk zeldzame mijlpaal. De 300ste aflevering van de reeks zal namelijk te zien zijn op televisie. In een reactie op het nieuws heeft één van de makers en showrunners, Weitzman, alvast het volgende, grappige commentaar laten optekenen: "De serie mag dan misschien wel een gebrek hebben aan kwaliteit, een gebrek aan kwantiteit zal men ons nooit kunnen verwijten".

Ondanks de aankondiging van de twee nieuwe seizoenen heeft het er in het verleden vaak heel wat minder rooskleurig uitgezien voor American Dad!. Zo was er bijvoorbeeld niet alleen het vertrek van één van de makers, Barker, daarnaast verhuisde de reeks ook van netwerk (van Fox naar TBS). Hoe het ook zij, fans van American Dad! hoeven helemaal niet te wanhopen. Zij zullen nog heel wat meer van hun favoriete serie te zien krijgen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' ster te zien in tweede seizoen 'The Witcher'?
Series / Nieuws

'Game of Thrones' ster te zien in tweede seizoen 'The Witcher'?

Stephen Surjik heeft er alvast duidelijk naar gehint toen hij in Schotland op zoek was naar nieuwe locaties.

Zo nu en dan verschijnen er geruchten over nieuwe namen die zomaar toegevoegd zouden kunnen worden aan de cast van het tweede seizoen van The Witcher. Ook vandaag is dat het geval. Deze keer gaat het om de naam van Kristofer Hivju welke in Game of Thrones de rol speelt van Tormund Giantsbane.

Tot dusver is er nog niet zoveel bekend over het tweede seizoen van The Witcher. Het enige wat we wel weten is dat het vervolg gepland staat voor een lancering ergens in de loop van het jaar 2021. Over de cast evenals de precieze inhoud van het tweede seizoen wordt nog vooral danig gespeculeerd. Eén van die speculaties heeft dus betrekking tot de mogelijke komst van de Noorse acteur Kristofer Hivju. Dit zou zomaar uiteindelijk eens één van de meest realistische geruchten kunnen zijn die tot dusver zijn verschenen.

Lees ook: 'The Witcher' krijgt hele rits aan nieuwe personages

#kristoferhivju
De bal ging aan het rollen toen Stephen Surjik, welke in Schotland is om locaties te gaan scouten voor het volgende seizoen, een foto op Instagram plaatste met daarbij de hashtag '#kristoferhivju'. Deze tag kwam er nadat hij eerder ook al Henry Cavill en Anya Chalotra had getagged.

Opvallend, de post die op Instagram werd geplaatst is inmiddels alweer verwijderd. De toekomst zal dus uiteindelijk duidelijk moeten maken of we inderdaad dit bekende gezicht uit Game of Thrones in The Witcher zullen zien opduiken of niet.

Lees ook: Waarom 'The Witcher' seizoen 2 vertraagd is
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto tv-serie 'Amazing Stories' van Steven Spielberg!
Series / Foto's

Eerste foto tv-serie 'Amazing Stories' van Steven Spielberg!

Binnenkort is de tv-serie Amazing Stories op Apple TV+. En deze is gemaakt door Steven Spielberg.

De streamingdienst Apple TV+ houdt zich voorlopig nog redelijk op de achtergrond, maar ook deze dienst zal komende periode steeds meer originele content gaan onthullen. Eén van de opvallendste series die verschijnt komt van Steven Spielberg.

Die serie heet Amazing Stories en laat op zichzelf staande verhalen zien. De serie is gebaseerd op Spielbergs eigen Amazing Stories uit 1985 en laat zich als volgt omschrijven: Amazing Stories neemt het publiek mee naar wonderlijke werelden door de lens van de meest fantasierijke filmmakers, regisseurs en schrijvers van vandaag.

Onderstaande foto komt uit de aflevering The Rift van Mark Mylod en biedt rollen aan Kerry Lynn Bishe, Whitney Coleman, Trisha Mashburn, Austin Stowell, Edward Burns en Juliana Canfield.



Vanaf 6 maart!
De eerste vijf afleveringen zullen volgens Apple op 6 maart 2020 beschikbaar zijn. Naar verluidt verschijnen er daarna nog een vijf afleveringen, op een nog onbekend tijdstip. Deze afleveringen worden geregisseerd door onder meer Chris Long, Michael Dinner, Susana Fogel en Sylvain White.

Lees ook: Apple maakt peperdure tiendelige Spielberg-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.