search
Moet 'Agents of S.H.I.E.L.D.' wachten op 'Avengers: Age of Ultron'?
Series / Nieuws

Moet 'Agents of S.H.I.E.L.D.' wachten op 'Avengers: Age of Ultron'?

TVLine zocht uit of het tweede seizoen wel vrij gemaakt kan worden.

Pas tegen het einde van het eerste seizoen werd Agents of S.H.I.E.L.D. echt een interessante serie. Dat kwam waarschijnlijk deels omdat de makers van de serie moesten wachten op belangrijke gebeurtenissen in de Marvel-films, waaraan de serie gekoppeld is. Uiteraard geeft Marvel voorrang aan zijn films, dus is het de vraag of het tweede seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. niet ook moet wachten op bijvoorbeeld Avengers: Age of Ultron.


TV Line besloot daar eens naar te vragen bij showrunner Jed Whedon. "We kunnen daar weinig op zeggen. Alles is verbonden, soms meer dan andere keren. Natuurlijk ontstond Coulson uit de films en we kunnen alleen maar hopen dat hij ook een omgekeerde impact kan maken. Maar op dit moment proberen we iedereen zo cool en interessant mogelijk te maken."

Maurissa Tancharoen, tevens showrunner, wilde daar ook niet diep op in gaan. "We zijn ons allemaal bewust van de bewegende delen. Maar dat gezegd hebbende, zijn er veel mogelijkheden om zaadjes te planten die uiteindelijk ergens anders invloed hebben."

"Laat ik het zo zeggen," vervolgde Whedon, "In het tweede seizoen is er absoluut een mijlpaal die iedereen moet bereiken." Het blijkt verder dat de nasleep van het eerste seizoen "veel verhaallijnen voor het tweede seizoen opzet."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen