Disney+ komt pas deze zomer naar België

Disney+ komt pas deze zomer naar België

De nieuwe streamingdienst van Disney komt deze zomer naar België. Ook in andere landen verschijnt ze vroeger dan verwacht.

Geoffrey Ketels, 23 januari 2020 om 15:57

Disney heeft bekend gemaakt dat haar streamingdienst komende zomer ook zal worden gelanceerd in België. Ook in Portugal en de Scandinavische landen kunnen mensen vanaf deze zomer genieten van het aanbod van Disney+.
Disney lanceerde haar Disney+ streamingdienst in eerste instantie exclusief op de Nederlandse markt. Tot op moment van schrijven is de streamingdienst nog slechts in een handvol landen beschikbaar. Daar komt binnenkort echter verandering in. Heel wat landen hoeven bovendien niet te wachten tot komende zomer vooraleer de nieuwe streamingdienst beschikbaar is. Zij kunnen er reeds vanaf eind maart mee aan de slag.

Vroeger dan verwacht
Samen met de aankondiging die werd gedaan voor de Belgische, Portugese en Scandinavische markt heeft Disney laten weten dat haar streamingdienst in verschillende landen een week vroeger zal komen dan gepland. Het gaat hierbij om het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje. De streamingdienst van Disney zal op deze markten dan ook worden gelanceerd op 24 maart van dit jaar.

De komst van Disney+ naar steeds meer landen heeft er onder meer voor gezorgd dat streamingdienst Netflix haar prognose voor de nabije toekomst heeft bijgesteld.

Lees meer over: Disney, Disney Plus, streamingdienst

Populair nieuws