search
Goed nieuws voor fans van 'Stranger Things': Netflix gaat een opmerkelijke samenwerking aan
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'Stranger Things': Netflix gaat een opmerkelijke samenwerking aan

Vooral voor fans van de serie 'Stranger Things' lijkt deze samenwerking goed nieuws te zijn!

Dat de serie Stranger Things wereldwijd kan rekenen op een ongelofelijke populariteit hoeven we waarschijnlijk niet meer aan te halen. Deze populariteit heeft er nu voor gezorgd dat Netflix en winkelketen Primark de handen in elkaar hebben geslagen.

Netflix heeft bekend gemaakt dat het een overeenkomst heeft afgesloten met de Ierse winkelketen Primark. Beide bedrijven slaan de handen in elkaar en pakken uit met een heuse Stranger Things collectie! De collectie bestaat uit in totaal 46 verschillende items waaronder niet alleen tal van verschillende T-shirts, maar ook hoody's, slaapkleding en petjes. Wil jij graag pantoffels en / of notitieboeken van Stranger Things in huis halen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Lees ook: Dit personage keert toch terug voor 'Stranger Things'

46 verschillende items
Zoals we van Primark gewend zijn kunnen fans die geïnteresseerd zijn in het aankopen van één of meerdere artikelen van Stranger Things rekenen op een zeer scherpe prijs. De prijzen van de collectie variëren dan ook van 1,5 tot 16 euro.

Stranger Things geniet op Netflix een ongelofelijke populariteit. Op moment van schrijven is de reeks dan ook reeds toe aan haar derde seizoen. Inmiddels werd ook reeds bekend gemaakt dat er met zekerheid ook nog een vierde deel zal verschijnen.

Lees ook: Speelt 'Stranger Things' seizoen 4 zich af in Rusland?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen