Netflix lanceert eerste opvallende 'Miss Americana' trailer

Netflix lanceert eerste 'Miss Americana' trailer

De eerste trailer geeft meteen een goed beeld van wat we precies van deze nieuwe docuserie mogen verwachten...

Geoffrey Ketels, 24 januari 2020 om 15:07

Netflix heeft eerder reeds bekend gemaakt dat ze uit zal pakken met een docuserie over het leven van de populaire zangeres Taylor Swift. Nu heeft 's werelds grootste streamingdienst ook de eerste trailer van de docuserie gelanceerd.
De eerste trailer die Netflix van Miss Americana (zo heet de docuserie over het leven van Taylor Swift) heeft gelanceerd maakt meteen duidelijk hoe het project is opgevat. Ze zal duidelijk niet alleen maar de hoogtepunten van het leven van de zangeres in de kijker zetten, maar ook de kwetsbaarheid waar ze vaak mee krijgt af te rekenen. Eén ding staat in ieder geval vast, voor fans van de populaire zangeres wordt dit werkelijk een fantastisch project.

Kwetsbaar
De eerste trailer van Miss Americana gunt ons een blik achter de schermen vooraleer Swift het podium opkomt voor een groot concert. In de trailer zien we hoe Swift zichzelf continue probeert op te peppen met de volgende woorden: "Ga gewoon plezier maken. Er is niemand in het publiek die je kent en op een actieve manier een hekel aan je heeft. Trek geen leeg gezicht."

Voor fans van de Amerikaanse zangeres betekent Miss Americana een unieke blik op het leven van hun idool. De docuserie is vanaf 31 januari 2020 te bekijken bij streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Miss Americana, serie, Netflix, Taylor Swift

Populair nieuws