Is dit de Riverdale-aflevering waarin Jughead wordt "vermoord"?

Wanneer wordt Jughead

'Riverdale' is terug van een (korte) pauze, maar wat staat er nu precies te gebeuren met Jughead?

Geoffrey Ketels, 26 januari 2020 om 14:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Reeds vanaf het begin van het vierde seizoen van Riverdale krijgen we regelmatig beelden te zien die doen vermoeden dat Jughead zal sterven. Toch heerst er nog steeds een waas van mysterie rond. Enkele experts claimen te weten wanneer dat mysterie nu precies zal worden ontrafeld.
Niet alleen fans van de serie Riverdale, maar ook experts hebben zich verdiept in de zaak en zij hebben enkele interessante vaststellingen gedaan. In eerste instantie trachtte men vooral te achterhalen wanneer de bewuste aflevering met de "moord op Jughead" zou worden uitgezonden. Daarop wordt het wellicht nog even wachten. Volgens de bevindingen van de experts zal deze aflevering immers pas op 15 maart 2020 worden uitgezonden.

Lees ook: 'Riverdale' krijgt met zekerheid nog een extra seizoen!

15 maart 2020
Dat experts denken dat de bewuste aflevering op 15 maart zal verschijnen is het gevolg van verschillende zaken. In eerste instantie is er het feit dat 15 maart bekend staat als de dag waarop Julius Caesar werd verraden en vermoord door één van zijn meest trouwe volgers of vrienden. Dat is zomaar iets wat ook met Jughead kan gebeuren in Riverdale. Dat is echter niet alles. De aflevering volgend op degene die wordt uitgezonden op 15 maart heeft namelijk de titel "How To Get Away With Murder".

Mocht bovenstaande werkelijkheid blijken te zijn betekent dit dat het niet wachten is tot het einde van het vierde seizoen om te kunnen achterhalen wat er nu precies met Jughead gebeurt. Na de hierboven vermelde aflevering zijn er namelijk nog acht resterende afleveringen van het vierde seizoen te bekijken.

Hoe dan ook zijn we razend benieuwd hoe deze verhaallijn zich zal ontplooien, want laat ons eerlijk zijn mensen, de kans dat Jughead echt dood gaat is toch echt bijzonder klein... Of niet?!

Lees ook: Er komt een crossover-aflevering tussen 'Riverdale' en spin-off 'Katy Keene'!

Lees meer over: Riverdale, Netflix, serie

Populair nieuws