search
'Riverdale' krijgt met zekerheid nog een extra seizoen!
Series / Nieuws

'Riverdale' krijgt met zekerheid nog een extra seizoen!

Riverdale krijgt met zekerheid nog een extra seizoen!

Riverdale mag zich één van de populairste 'The CW' series van het moment noemen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze met zekerheid nog een vervolg zal krijgen. Op moment van schrijven zitten we nog midden in het vierde seizoen, maar het vijfde is nu reeds aangekondigd door The CW.

Ondanks het feit dat we nog maar halverwege het vierde seizoen zitten van de hitserie Riverdale hoeven fans zich nu al geen zorgen meer te maken over de komst van een mogelijk vervolg. The CW heeft namelijk een lijst vrijgegeven met series die met zekerheid nog een extra seizoen zullen krijgen. Eén van deze series is... juist, Riverdale!

Lees ook: Er komt een crossover-aflevering tussen 'Riverdale' en spin-off 'Katy Keene'!

Winterstop
Zoals we van Riverdale gewend zijn wordt er elk jaar een tijdelijke winterbreak ingelast. Deze break is voor veel fans natuurlijk een doorn in het oog, maar niet getreurd, binnenkort gaat de serie weer verder! De nieuwe afleveringen van seizoen 4 zijn dan ook terug wekelijks te bekijken op Netflix vanaf 23 januari.

Veel fans zitten sowieso reeds op het puntje van hun stoel voor wat de terugkeer van Riverdale betreft op Netflix. Verspreid over het vierde seizoen is namelijk duidelijk geworden dat er iets zal gebeuren met Jughead. Sterker nog, de flash forwards laten vermoeden dat hij wordt vermoord. Wellicht dat het tweede deel van het vierde seizoen hier eindelijk duidelijkheid in zal verschaffen. We zijn benieuwd!

Lees ook: Relatie populair Riverdale-koppel staat op losse schroeven?

Aanbevolen artikelen