Seizoen 2 'Drive to Survive' binnenkort op Netflix te bekijken!

Wanneer verschijnt 'Drive to Survive' seizoen 2?

Formule 1 fans hebben alvast weer iets om naar uit te kijken...

Geoffrey Ketels, 26-01-2020 14:25

Netflix heeft via social media bekend gemaakt wanneer we het tweede seizoen van de populaire serie Drive to Survive mogen verwachten. Fans hoeven in ieder geval niet al te lang meer geduld te koesteren.
Op verschillende Twitter-accounts van Netflix, waaronder de Amerikaanse en de Franse verscheen het bericht dat Drive to Survive zal verschijnen in februari van dit jaar. De exacte releasedatum is 28 februari. Dit betekent dat het tweede seizoen ongeveer 2 weken voor de start van het nieuwe F1-seizoen bekeken zal kunnen worden.

Lees ook: De Netflix-serie 'Drive to Survive' zorgt voor meer vrouwen tijdens F1-races

Razend populair
De productie en lancering van Drive to Survive bleek voor Netflix een absoluut schot in de roos. Het eerste seizoen was razend populair en ook de verwachtingen rond het tweede deel uit de reeks staan hooggespannen. Opvallend, de serie blijkt het niet alleen goed te doen bij F1-fans, daarnaast scoort ze ook prima bij de gewone Netflix-kijkers.

Eerder liet F1-eigenaar 'Liberty Media' reeds optekenen dat de reeks zou hebben gezorgd voor heel wat nieuwe Formule 1 fans. Een belangrijk verschil met het eerste seizoen is de aanwezigheid van zowel Ferrari als Mercedes. Zij wilden voor het eerste deel van de reeks hun medewerking niet verlenen. Met de aankondiging van seizoen 2 kwam daar echter verandering in.

Het tweede seizoen van de serie Drive to Survive is te bekijken bij Netflix vanaf 28 februari 2020. Heb je nog helemaal niets van deze reeks gezien? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer van het eerste seizoen.


Lees meer over: Drive To Survive, serie, Formule 1, F1, Netflix

Populair nieuws