Ewan McGregor bevestigt problemen 'Star Wars'-serie

Ewan McGregor bevestigt issues 'Star Wars'-serie

De Star Wars-serie rond Obi-Wan Kenobi die op Disney+ moet verschijnen is dan toch vertraagd. Maar waarom?

Bram de Groot, 25 januari 2020 om 11:04

Fans roepen al jaren om een terugkeer van Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi en verleden werden jaar ze op hun wenken bediend. Lucasfilm kondigde een live action serie met hem aan. Deze moet op Disney+ verschijnen.
Afgelopen dagen waren er geruchten dat de serie vertraagd of misschien wel gecanceld zou zijn. Nu heeft McGregor een reactie gegeven: "We hebben de opnames naar begin volgend jaar verplaatst. De scripts zijn echt goed. 90% van het schrijfwerk vond ik erg leuk. Al die onzin over creatieve meningsverschillen en zo is helemaal niet waar," aldus McGregor tijdens de promotour voor zijn film Birds of Prey.

Lees ook: Jar Jar Binks terug (met baard) in nieuwe Star Wars-serie op Disney+?

Geleerd van Episode IX
McGregor zei ook: "We hebben slechts de datum verplaatst. Episode IX is net uitgekomen en iedereen heeft zo meer tijd om de scripts te lezen die zijn geschreven. Ze hebben het gevoel dat er meer tijd ingestoken moet worden. Dus de opnames zijn uitgesteld. Het is lang niet zo dramatisch als het online klinkt."

Lees ook: Bizarre geruchten rond 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Naar verluidt verschijnt de Obi-Wan Kenobi als gepland in 2021; vermoedelijk aan het einde van dat jaar. Een nieuw gerucht via THR is dat de serie uit slechts vier afleveringen zou bestaan.

Bron: CBM

Lees meer over: The Mandalorian, Ewan McGregor, Star Wars, Obi Wan Kenobi, Cassian Andor

Populair nieuws