Eerste beelden nieuwe Netflix-Original 'The Letter for the King'

Eerste beelden 'The Letter for the King' serie

De nieuwe Netflix-original is gebaseerd op het populaire, Nederlandse avonturenboek 'Een brief voor de Koning'...

Geoffrey Ketels, 29 januari 2020 om 09:33

Netflix heeft de eerste foto's de wereld ingestuurd van haar aankomende, nieuwe original The Letter for the King. De reeks is gebaseerd op het Nederlandse boek 'De Brief voor de Koning'. Het boek werd geschreven door Tonke Dragt.
In The Letter for the King maken we kennis met een genadeloze prins welke ermee dreigt om de wereld te vernietigen. Op hetzelfde ogenblik trekt een jonge ridder de wereld in om een geheimzinnige brief te bezorgen aan de koning. Uiteindelijk zal het deze jonge ridder zijn welke er voor moet zorgen dat de wereld wordt gespaard van de kwade plannen die de prins in gedachten heeft. Wil hij de gevaarlijke reis overleven? Dan zal hij wel nog moeten leren wat het is om een echte ridder en held te zijn!

De brief voor de Koning
Het verhaal van deze nieuwe Netflix-original is gebaseerd op een populair Nederlands avonturenboek genaamd De brief voor de Koning. De cast van de reeks bestaat onder meer uit namen zoals Amir Wilson, Ruby Serkis, Yorick van Wageningen en Gijs Blom.

Wanneer de nieuwe Netflix-original precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. De eerste beelden geven ons toch alvast een bescheiden voorsmaakje van wat we precies zullen kunnen verwachten. De reeks zal in totaal bestaan uit 6 afleveringen.
Lees meer over: The Letter for the King, serie, Netflix, Netflix Original

Populair nieuws