search
Disney+ trailer voor Marvel-series 'WandaVision', 'Loki' en 'The Falcon and the Winter Soldier'!
Series / Trailer

Disney+ trailer voor Marvel-series 'WandaVision', 'Loki' en 'The Falcon and the Winter Soldier'!

De eerste Marvel-serie op Disney+ verschijnt dit jaar en daarin zien we de twee helden Falcon en de Winter Soldier.

Later dit jaar start Disney+ met de eerste serie in het Marvel Cinematic Universe, gemaakt door het team van Marvel Studios-baas Kevin Feige. In die serie zien we hoe het twee helden vergaat na de gebeurtenissen in de film Avengers: Endgame.

Aan het einde van deze film is te zien hoe Anthony Mackie's Sam Wilson / The Falcon en Sebastian Stans Bucky a.k.a. The Winter Soldier een ontmoeting hebben met Steve Rogers a.k.a. Captain America. Klaarblijkelijk gaan ze vervolgens samen de strijd aan met misdadigers in The Falcon and the Winter Soldier. Daarna volgen waarschijnlijk vrij snel nog twee series met in 2020 nog WandaVision en in 2020 Loki!

Eerste trailer The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki
Tijdens de Super Bowl is een previewtrailer verschenen voor deze eerste drie Marvel-series binnen Marvel Cinematic Universe. De zesdelige miniseries hebben budgetten van maar liefst $150 miljoen; het budget van een gemiddelde MCU-film.Lees ook: Opvallend: Captain America op foto 'The Falcon and the Winter Soldier'!

De eerste serie wordt in de zomer van 2020 verwacht en er zijn ook rollen voor onder meer Daniel Brühl als Baron Helmut Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen