search
Positieve eerste reacties op Netflix-serie 'Locke & Key'!
Series / Nieuws

Positieve eerste reacties op Netflix-serie 'Locke & Key'!

Netflix timmert hard aan de weg met weer een nieuwe, goede serie.

Netflix-serie Locke & Key gaat binnenkort in première (7 februari om precies te zijn). Vandaag hebben we eindelijk de eerste reacties, die erop wijzen dat het een interessante serie is, geheel in lijn met shows als The Umbrella Academy.

In de serie verhuizen drie familieleden naar hun voorouderlijk huis, nadat hun vader op gruwelijke wijze vermoord is. Daar ontdekken ze magische sleutels, die deuren openen naar andere dimensies. Ze moeten de sleutels gebruiken om te strijden met een kwaadaardig wezen.

Lees ook: Trailer nieuwe hooggespannen Netflix-serie 'Locke and Key'!

De ontvangst!
Op de site Rotten Tomatoes lezen we in elk geval veel positieve reacties. Hieronder zetten we ze op een rij:
Daily Telegraph: "De vraag die Locke & Key uiteindelijk stelt, is of het openen van deuren naar een problematisch verleden potentieel meer problemen oplevert dan het waard is. Het is een vraag waar de serie gruwelijk van geniet om deze te beantwoorden."
Entertainment Weekly: "Voor een serie die zo omgaat met verlies, en van geliefden en van onschuld, is Locke & Key een opvallend belonende serie om te kijken."
Collider: "Locke & Key laat de meest interessante deuren vaak gesloten. Dat is frustrerend, omdat het behoorlijk intrigerende vragen stelt."
GameSpot: "Nieuwe fans zullen genieten van het speelse karakter van de serie, maar de fans die de duistere kanten van de comics verwachten, zullen teleurgesteld zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen