SDCC: Teaser seizoen 2 'Agents of S.H.I.E.L.D.'!

SDCC: Teaser S2 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Patton Oswalt speelt Agent Koenig en introduceert Barbara Morse a.k.a. Mockingbird!

Bram de Groot, 26 juli 2014 om 17:35


Marvel Studios en ABC hebben in San Diego bovenstaande teaser vrijgegeven voor het tweede seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. In de video zien we hoe acteur Patton Oswalt als het personage Agent Koenig een nieuw personage aankondigt voor het volgende seizoen: Barbara Morse, beter bekend als Mockingbird.

In de comics is Mockingbird lid van S.H.I.E.L.D. en The Avengers en ze werd in 1971 door Gerry Conway en Barry Smith geïntroduceerd in de comic Astonishing Tales #6. Pas nadat ze werd geïnjecteerd met een experimenteel serum kreeg ze superkrachten zoals enorme spierkracht en snelheid. In de comics krijgt ze ook een relatie met het bekende personage Hawkeye.

De serie Agent of S.H.I.E.L.D., geproduceerd door Joss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Jeffrey Bell en Jeph Loeb, keert vanaf 23 september terug op ABC. In Nederland zendt Veronica de Marvel-serie uit.

Bron: Marvel Television

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, nick fury, abc, samuel l jackson, teaser, eerste aflevering, superhelden, shield, marvel, seizoen 2, comic con

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws