search
Netflix stopt alweer vroegtijdig met een serie
Series / Nieuws

Netflix stopt alweer vroegtijdig met een serie

Het begint wel een beetje een trend te worden bij Netflix om vroeg te stoppen met series.

Na Soundtrack, moet nu ook Spinning Out eraan geloven bij Netflix. De serie met hoofdrol voor Kaya Scodelario stopt er al na één seizoen mee. Daarmee komt er weer vroegtijdig een einde aan een serie van 's werelds grootste streamingdienst.

Spinning Out draaide om Kat Baker. Zij was een opkomend ster in de wereld van het kunstschaatsen. Na een desastreuze val, lag ze enige tijd uit de competitie, maar ze is klaar voor een terugkeer bij de toppers. De serie draaide om haar strijd en niet aflatende pogingen en drukke werk om hiertoe te kunnen behoren.

Nu al voorbij
De serie stopt er nu al mee, ondanks een finale die eigenlijk best veelbelovend was. Daarnaast waren de recensies ook prima en had er wellicht best een seizoen bij gekund. Wel hadden de verhalen dan beter gebalanceerd moeten worden, maar de belofte was er wel.

Netflix doet overigens niet aan pilots voor zijn series. Er wordt altijd meteen een volledig seizoen besteld voor nieuwe series. Daarmee kan je ook deels de beslissing om vroeg te stoppen met een serie als deze verklaren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen