search
Marvel-series Disney+ krijgen verschijningsmoment!
Series / Nieuws

Marvel-series Disney+ krijgen verschijningsmoment!

In 2020 verschijnen twee Marvel-series op Disney+ en nu is bekend wanneer deze verschijnen.

Deze week zagen we al een zeer gave en onthullende trailer voor de drie Marvel-series The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki. Waar de laatste pas in het begin van 2021 zal verschijnen, debuteren de series rond de twee Marvel-duo's nog dit jaar.

Nu is ook officieel duidelijk in welke maanden de series van start gaan. Tijdens een kwartaalbijeenkomst voor aandeelhouders zei Disney CEO Bob Iger dat het eerste seizoen van The Falcon and the Winter Soldier in augustus aftrapt. De soort van sitcom WandaVision volgt enkele maanden later, in december. Exacte startdatums zijn nog onbekend.

Lees ook: Disney+ trailer voor Marvel-series 'WandaVision', 'Loki' en 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Twee grote Marvel-series
The Falcon and the Winter Soldier lijkt vooral een overgangsserie te worden tussen The Infinity Saga en phase 4. Er zijn veel bekende gezichten, een bestaande slechterik en de serie krijgt waarschijnlijk een herkenbare stijl. Het zijn Anthony Mackie's Sam Wilson / The Falcon en Sebastian Stans Bucky a.k.a. The Winter Soldier die het op gaan nemen tegen de slechterik Baron Helmut Zemo van Daniel Brühl. Ook krijgen ze te maken met U.S. Agent van Wyatt Russell.



WandaVision debuteert dus in december en draait vooral om de relatie tussen de Marvel-personages Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Vision van respectievelijk acteurs Elizabeth Olsen en Paul Bettany. De Marvel-serie belooft creatief te worden, maar waarschijnlijk ook inleidend tot het voornaamste onderwerp in phase 4: het Marvel Multiversum.

Lees ook: Gave foto's 'The Falcon and the Winter Soldier' van Marvel Studios!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen