search

Ons nieuws van woensdag 5 februari 2020

Tweede seizoen 'The Mandalorian' al in oktober op Disney+!
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Mandalorian' al in oktober op Disney+!

De Star Wars-serie The Mandalorian komt toch redelijk snel terug om de streamingdienst van Disney.

Op 12 november 2019 startte Disney+ en de meest opvallende nieuwe content op de streamingdienst was overduidelijk het eerste seizoen van The Mandalorian. De Star Wars-serie werd een succes en nu is ook het verschijningsmoment voor het tweede seizoen bekend.

Tijdens een kwartaalbijeenkomst voor aandeelhouders zei Disney CEO Bob Iger dat het volgende seizoen van The Mandalorian in oktober 2020 verschijnt. En dat is toch iets sneller dan verwacht. Normaal zit een jaar tussen seizoenen van een dezelfde serie. Bij The Mandalorian is dat dus anders.

Wat gaat we zien in seizoen 2?
Uiteraard was Baby Yoda de eyecatcher van het eerste seizoen, maar ook het tweedelige slotstuk was indrukwekkend met de onthulling van de Darksaber en het personage Moff Gideon van acteur Giancarlo Esposito.

Lees ook: Na Baby Yoda: nu ook Baby Jabba!

In het tweede seizoen, opnieuw begeleid door filmmaker Jon Favreau, zullen we zien waar de reis van Din Djarin / The Mandalorian (Pedro Pascal) en Baby Yoda / The Child naar toe gaat. In oktober gaan we dus verder!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Die Hart': knotsgekke nieuwe serie met Kevin Hart en John Travolta
Series / Nieuws

'Die Hart': knotsgekke nieuwe serie met Kevin Hart en John Travolta

Nieuwe actie-komedie van Quibi met Kevin Hart en John Travolta met een wel heel absurd plot.

Quibi kondigt de knotsgekke nieuwe serie Die Hart aan. Kevin Hart zal zichzelf spelen in deze serie en John Travolta krijgt de rol van een gestoorde instructeur.

In Die Hart is Kevin Hart er helemaal klaar mee om steeds maar weer de komische sidekick te moeten spelen. Een bekende regisseur biedt Hart eindelijk zijn gedroomde hoofdrol aan, maar Hart moet dan wel eerst les krijgen bij een speciale school voor actie sterren.

Laugh Out Loud Network

De serie wordt geproduceerd door het productiebedrijf van Kevin Hart; Laugh Out Loud Network. Die Hart is geïnspireerd op het voorfilmpje wat eerder al te zien was bij de de tour Kevin Hart: What Now.

Naast de bekende namen op beeld, werkt er ook de nodige ervaring mee achter de schermen. Waaronder regisseur Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) en schrijver John Kolstad (bekend van de John Wick franchise).

Quibi

Het nieuwe streamingplatform Quibi wordt op 6 april gelanceerd. Quibi heeft een unieke aanpak met zijn korte content van maximaal 10 minuten per aflevering.

Die Hart is een van de vele shows die op het platform te zien zal zijn. Quibi kondigde eerder al meer dan tien series aan met grote namen als Idris Elba, Anna Kendrick, Sam Raimi en Guillermo Del Toro.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult poster en premièredatum 'Castlevania' seizoen 3
Series / Nieuws

Netflix onthult poster en premièredatum 'Castlevania' seizoen 3

De populaire animatieserie keert binnenkort terug voor het alweer derde seizoen.

Het heeft even geduurd, maar vandaag heeft regisseur Samuel Deats via zijn Twitter-account bekendgemaakt dat het derde seizoen van Castlevania op 5 maart a.s. door Netflix beschikbaar wordt gesteld.

Lees ook: Nieuwe poster 'Castlevania' S2 is doordrenkt met bloed

Het nieuwste seizoen van de animatieserie zal bestaan uit 10 afleveringen. En dat zijn bijna net zoveel afleveringen als de eerste twee seizoenen samen! Het wordt dus genieten voor de fans van de serie. Naast de premièredatum onthulde Deats ook een nieuwe poster van het derde seizoen. Deze afbeelding kun je hieronder bekijken.

Een succesvolle gameverfilming
Zoals de naam al doet vermoeden, is Castlevania gebaseerd op de gelijknamige gamereeks. Het verhaal gaat over de aan lager wal geraakte Belmont-clan, die er alles aan doet om Oost-Europa te redden van de boosaardige Vlad Dracula Tepe.

De stemmencast van Castlevania bestaat uit namen als Richard Armitage (als Trevor Belmont), James Callis (als Alucard), Alejandra Reynoso (als Syphia Belnades) en Graham McTavish (als Dracula).

Lees ook: Sterrencast voor Netflix-serie 'Castlevania'

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix productie van de makers van 'Sex Education' met hoofdrol voor Tom Hiddleston
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix productie van de makers van 'Sex Education' met hoofdrol voor Tom Hiddleston

De Loki-acteur krijgt naast het al aangekondigde 'Loki' op Disney+ ook een hoofdrol op Netflix.

Naast zijn werk in het al eerder aangekondigde Loki voor Disney+ zal Tom Hiddleston binnenkort ook te zien zijn op Netflix. Vandaag werd namelijk bekend dat hij de hoofdrol krijgt in White Stork, een politieke thriller van tien afleveringen.

Eerder maakte Hiddleston al veel furore in de BBC serie The Night Manager, waar hij een Golden Globe voor won. In The White Stork zal de Loki-ster James Cooper spelen, iemand die een plek in het parlement probeert te bemachtigen, maar de nodige geheimen verborgen heeft te houden.

Sex Education

The White Stork onderzoekt het paradox van de waarheid in het 'post-truth' tijdperk. De geheimen die boven dreigen te komen zijn niet alleen een bedreiging voor het hoofdpersonage, maar dreigen ook zijn huwelijk te schaden.

De serie zal geproduceerd worden door Eleven, het productiehuis wat eerder al verantwoordelijk was voor de succesvolle Netflix productie Sex Education. De show is geschreven door Christopher Dunlop en wordt geregisseerd door Kristoffer Nyholm, bekend van zijn regie voor Taboo.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars-series hebben prio op Disney+ en 'The Mandalorian' krijgt spin-offs!
Series / Nieuws

Star Wars-series hebben prio op Disney+ en 'The Mandalorian' krijgt spin-offs!

Disney zet komende jaren vooral in op tv-series in het Star Wars Universum!

Het tweede seizoen van The Mandalorian gaat nog dit jaar verschijnen. Tijdens een kwartaalbijeenkomst voor aandeelhouders werd bekend dat dit in oktober zal zijn. Ook werd duidelijk dat de Star Wars-series een prioriteit zijn voor Disney.

Ondanks dat voor 2022 de start van een nieuwe Star Wars-filmtrilogie (of saga) gepland staat, meldde Disney-baas Bob Iger dat Star Wars komende jaren in het teken staat van tv-series. "De prioriteit in de komende jaren is televisie," aldus Iger.

Lees ook: George Lucas in beeld voor 'The Mandalorian'?

Spin-offs van The Mandalorian
In 2020 verschijnt dus het tweede seizoen van The Mandalorian waarin de reis van Din Djarin / The Mandalorian (Pedro Pascal) en Baby Yoda / The Child zich vervolgt, met vermoedelijk Moff Gideon (Giancarlo Esposito) als hun voornaamste tegenstander. Maar er gaan waarschijnlijk ook spin-offs komen.

Iger zei dat er meer komt na The Mandalorian. "...Inclusief de mogelijkheid om deze met meer personages te verrijken en de mogelijkheid om die personages een eigen verhaal te geven via series," aldus Iger.

Disney+ en Lucasfilm werken ook aan series over Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi, en mogelijk over Doctor Aphra.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave trailer 'Altered Carbon' seizoen 2!
Series / Trailer

Gave trailer 'Altered Carbon' seizoen 2!

Snel op Netflix: Anthony Mackie is Takeshi Kovacs in het tweede seizoen van de Netflix-serie Altered Carbon.

Later deze maand debuteert het tweede seizoen van de cyberpunk tv-serie Altered Carbon. De serie had in seizoen één acteur Joel Kinnaman (Suicide Squad) nog in de hoofdrol, maar nu is dat Anthony Mackie. Hem zien we dit jaar ook in de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier.

Mackie zal dus gaan fungeren als meest recente "sleeve" van Takeshi Kovacs, in de serie die zich afspeelt in een verre toekomst - namelijk in de 26e eeuw. In die toekomstige wereld is onsterfelijkheid mogelijk door de geest van een mens op te slaan in het bewustzijn van een ander lichaam. Het geheugen van een mens wordt opgeslagen op een stack, een soort USB-stick, en dat zorgt voor de nodige uitwisselingen.

Teaser voor seizoen 2
Netflix heeft nu een gave nieuwe teaser onthuld met beelden uit seizoen twee. Het is overduidelijk Mackie die de hoofdrol heeft. Zijn personage is een soldaat die snel omschakelt bij een nieuwe 'sleeve'.



Vanaf 27 februari op Netflix
Op 27 februari kun je weer afstemmen op Altered Carbon, deze keer geleid door showrunner Alison Schapker en gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2002 van schrijver Richard K. Morgan. Er zijn acht afleveringen en er zijn ook rollen voor Renée Elise Goldsberry en Chris Conner.

Lees ook: Netflix Scifi hitserie 'Altered Carbon' komt snel terug voor seizoen 2!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Patrick 'McDreamy' Dempsey keert terug op tv voor hoofdrol in nieuw politiek drama
Series / Nieuws

Patrick 'McDreamy' Dempsey keert terug op tv voor hoofdrol in nieuw politiek drama

Patrick Dempsey is sinds zijn plotselinge verdwijnen uit 'Grey's Anatomy' eindelijk weer te bewonderen in een grote rol.

Patrick Dempsey is binnenkort eindelijk weer te bewonderen in een televisieserie. De acteur die vooral bekend is als 'McDreamy' uit Grey's Anatomy krijgt de hoofdrol in de politieke dramaserie Ways & Means.

Ways & Means wordt geproduceerd door CBS en Dempsey speelt een machtige leider in het Amerikaanse congres. Deze leider heeft zijn geloof in de politiek verloren en werkt samen met een ambitieuze jonge vrouw van de andere partij samen om uit dit systeem te breken.

McDreamy

Dit is de eerste grote televisierol voor Patrick Dempsey sinds hij vijf jaar geleden in het elfde seizoen van Grey's Anatomy voor zijn rol als Derek 'McDreamy' Shepherd uit de serie werd geschreven. In de afgelopen jaren is hij nog wel te zien geweest in de miniserie The Truth About the Harry Quebert Affair en Bridget Jones's Baby.

De serie gaat geschreven worden door Ed Redlich, die onder andere bekend is van Seal Team, Unforgettable en Without A Trace. Ways & Means is alweer de vierde pilot die CBS voor het nieuwe televisieseizoen bekend heeft gemaakt samen met The Equalizer, The Lincoln Lawyer en Clarice.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel Studios past logo aan voor Disney+
Series / Foto's

Marvel Studios past logo aan voor Disney+

Marvel Studios ruilt kleur voor de series die in het Marvel Cinematic Universe gaan verschijnen op Disney+.

2020 wordt een interessant Marvel-jaar. Zo worden de Marvel-films van Sony onderdeel van het Marvel Cinematic Universe en maakt Marvel Studios series voor Disney+. Voor de laatste ambitieuze stap heeft de geliefde studio nu ook zijn logo aangepast.

Eerder deze week verscheen een korte teaser waarin de eerste beelden te zien waren uit The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki, uiteraard de eerste drie series die op Disney+ gaan verschijnen. Tijdens die promo flitste het rode logo van Marvel Studios voorbij.

Lees ook: Disney+ trailer voor Marvel-series 'WandaVision', 'Loki' en 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Aangepast logo voor Marvel Studios
De achtergrond van het logo wordt echter snel veranderd naar Disney+ blauw en dat zet het herkenbare Marvel-logo in een ander daglicht. De overige beelden bewijzen dat Marvel Studios naast de herkenbare stijl uit de films ook gewaagdere projecten zal lanceren. WandaVision wordt namelijk een soort van sitcom, waar The Falcon and the Winter Soldier juist erg lijkt op de stijl van de films. Check het shot in onderstaande promo.



Ook belooft Disney+ in de promo dat "the universe is expanding" en dat geeft overduidelijk aan dat je de Marvel-series eigenlijk wel moet volgen om het complete Marvel Cinematic Universe te kunnen begrijpen. De afgelopen jaren stonden MCU-series als die van Netflix (Daredevil) en ABC (Agents of SHIELD) los van de films.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste Afrikaanse Netflix-Original 'Queen Sono' komt er aan!
Series / Nieuws

Eerste Afrikaanse Netflix-Original 'Queen Sono' komt er aan!

De serie werd reeds aan het einde van het jaar 2018 aangekondigd, maar verschijnt later deze maand eindelijk op Netflix!

Aan het einde van het jaar 2018 werd de eerste Afrikaanse Netflix-Original genaamd Queen Sono aangekondigd. Nu is het wachten bijna voorbij, want deze reeks verschijnt later deze maand op 's werelds populairste streamingdienst.

De bekendmaking van de eerste Netflix-Original van Afrikaanse bodem gebeurde reeds in november 2018. Het was de Zuid-Afrikaanse actrice Pearl Thusi die het nieuws de wereld instuurde. Thusi heeft de hoofdrol te pakken in de reeks. Dat er veel van de serie wordt verwacht mag duidelijk zijn. Reeds bij de bekendmaking van Queen Sono bestempelde Thusi ze als "een historisch moment voor Afrikaanse acteurs".

Vrouwelijke topspionne
Queen Sono zal het verhaal vertellen van een vrouwelijke topspionne welke niet alleen de strijd aangaat met de misdaad, maar ook met haar persoonlijke problemen. Nadat de moeder van de topspionne op gruwelijke wijze werd vermoord besloot ze haar leven te wijden aan het beschermen van de mensen in Afrika. Dan breekt de gevaarlijkste missie aan uit het leven van de vrouw waarbij ze enkele shockerende details te weten komt over de dood van haar moeder.

Het eerste seizoen van Queen Sono is vanaf 28 februari 2020 te bekijken op Netflix en zal uit zes afleveringen bestaan. Ben je alvast benieuwd naar de eerste beelden van deze spannende serie? Dan is het meer dan de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Homeland' nu moest stoppen
Series / Nieuws

Waarom 'Homeland' nu moest stoppen

Cast en crew wisten al heel lang dat de serie rond dit achtste seizoen zou stoppen.

Nog even een paar afleveringen en dan is het verhaal van Carrie in Homeland voorbij. Dan is sinds ze een extremist wist te ontmaskeren in het eerste seizoen, en de vele avonturen en vooral buitenlandmissies waar ze op uitgezonden werd, haar verhaal voorbij.

Vandaag vertelt producent Alex Gansa tegenover TVLine dat de beslissing om de serie te stoppen al jaren geleden is gevallen. "De keuze om ermee te stoppen bij het achtste seizoen, maakten we al tijdens de opnames van de vijfde reeks," aldus Gansa. Toen vernieuwde Showtime de serie voor nog eens drie seizoenen en wist men wat het eindspel moest worden.

Lees ook: Trailer laatste seizoen 'Homeland': Carrie keert nog één keer terug!

Het einde nadert
"De serie was toen enorm winstgevend voor iedereen. Maar we wilden er niet te lang mee doorgaan," vertelde Gansa verder. De keuze om te stoppen werd met alle betrokken hoofdrolspelers gemaakt. Zo kon men voorzichtig naar een einde toewerken, waarbij het verhaal van Carrie langzaam een afronding kon naderen.

Lees ook: Laatste seizoen 'Homeland' krijgt eerste teaser-trailer!

De serie gaat zondag weer van start. De kans is groot dat NPO3 de show ook nu weer aankoopt en uitzendt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Resident Evil' krijgt 8 afleveringen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Resident Evil' krijgt 8 afleveringen

Netflix zet groots in op nog een gameverfilming, die naast The Witcher wordt gemaakt.

De ontwikkelingen rond de Resident Evil serie van Netflix gaan nu in rap tempo. De serie werd vorig jaar aangekondigd en nu druppelt er weer wat nieuwe informatie naar buiten. Vandaag horen we het afleveringenaantal en plot.

Deadline meldt dat Resident Evil van Netflix acht afleveringen van elk een uur krijgt. De afleveringen worden opgenomen tussen juni en oktober dit jaar. Voorbereidingen worden pas echt vanaf april getroffen, als de pre-productie begint en op volle toeren gaat draaien.

Het plot
Maar waar gaat de serie straks over? Daar heeft Deadline natuurlijk ook een antwoord op. De show verkent de duistere orde die heerst binnen het kwaadaardige Umbrella Corporation en kijkt naar de nieuwe realiteit die ontstaat als het T-virus uitbreekt.

De kans lijkt nu groot dat de serie in de loop van de lente of herfst van 2021 al te streamen is op Netflix. Er is nog geen castlid gevonden voor de serie, maar nieuws daaromtrent verwachten we op korte termijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural' zoekt jonge Sam en Dean voor laatste seizoen
Series / Nieuws

'Supernatural' zoekt jonge Sam en Dean voor laatste seizoen

Sam en Dean gaan weer wat flashbacks krijgen voor het laatste seizoen van hitserie Supernatural.

Nog een maand aan opnames en dan valt het doek voor The CW's Supernatural. De serie is dan vijftien seizoenen te zien geweest. En eindigt niet zonder een paar knallers. Zo zien we straks een jonge Sam en Dean voorbijkomen in de bovennatuurlijke avonturenserie.

TVLine meldt dat er gezocht wordt naar twee jonge acteurs om de rollen van Sam en Dean te spelen. In een reeks flashbacks zouden we te zien krijgen, hoe Sam en Dean op hun eerste monster jaagden en dat gezamenlijk deden. Het vormt dan het begin van een enorm lange carrière, want ze jagen nu al vijftien jaar op televisie op monsters.

Lees ook: Eerste trailer slotseizoen 'Supernatural'!

Meer flashbacks
In de geschiedenis van de serie hebben we wel meer flashbacks te zien gekregen. Kinderen, tieners en in een enkel geval zelfs baby's, hebben de rollen van Sam en Dean al eens ingevuld. Nu zoekt men kinderen van rond de 9 en 12 om de rollen wederom op zich te nemen.

Lees ook: Er komen geen spin-offs van 'Supernatural'

Zeer waarschijnlijk is dit straks, gezien het moment in de productie waarop er gezocht wordt naar de twee kinderen voor de rollen, een van de laatste afleveringen van de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-series Disney+ krijgen verschijningsmoment!
Series / Nieuws

Marvel-series Disney+ krijgen verschijningsmoment!

In 2020 verschijnen twee Marvel-series op Disney+ en nu is bekend wanneer deze verschijnen.

Deze week zagen we al een zeer gave en onthullende trailer voor de drie Marvel-series The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki. Waar de laatste pas in het begin van 2021 zal verschijnen, debuteren de series rond de twee Marvel-duo's nog dit jaar.

Nu is ook officieel duidelijk in welke maanden de series van start gaan. Tijdens een kwartaalbijeenkomst voor aandeelhouders zei Disney CEO Bob Iger dat het eerste seizoen van The Falcon and the Winter Soldier in augustus aftrapt. De soort van sitcom WandaVision volgt enkele maanden later, in december. Exacte startdatums zijn nog onbekend.

Lees ook: Disney+ trailer voor Marvel-series 'WandaVision', 'Loki' en 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Twee grote Marvel-series
The Falcon and the Winter Soldier lijkt vooral een overgangsserie te worden tussen The Infinity Saga en phase 4. Er zijn veel bekende gezichten, een bestaande slechterik en de serie krijgt waarschijnlijk een herkenbare stijl. Het zijn Anthony Mackie's Sam Wilson / The Falcon en Sebastian Stans Bucky a.k.a. The Winter Soldier die het op gaan nemen tegen de slechterik Baron Helmut Zemo van Daniel Brühl. Ook krijgen ze te maken met U.S. Agent van Wyatt Russell.



WandaVision debuteert dus in december en draait vooral om de relatie tussen de Marvel-personages Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Vision van respectievelijk acteurs Elizabeth Olsen en Paul Bettany. De Marvel-serie belooft creatief te worden, maar waarschijnlijk ook inleidend tot het voornaamste onderwerp in phase 4: het Marvel Multiversum.

Lees ook: Gave foto's 'The Falcon and the Winter Soldier' van Marvel Studios!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix stopt alweer vroegtijdig met een serie
Series / Nieuws

Netflix stopt alweer vroegtijdig met een serie

Het begint wel een beetje een trend te worden bij Netflix om vroeg te stoppen met series.

Na Soundtrack, moet nu ook Spinning Out eraan geloven bij Netflix. De serie met hoofdrol voor Kaya Scodelario stopt er al na één seizoen mee. Daarmee komt er weer vroegtijdig een einde aan een serie van 's werelds grootste streamingdienst.

Spinning Out draaide om Kat Baker. Zij was een opkomend ster in de wereld van het kunstschaatsen. Na een desastreuze val, lag ze enige tijd uit de competitie, maar ze is klaar voor een terugkeer bij de toppers. De serie draaide om haar strijd en niet aflatende pogingen en drukke werk om hiertoe te kunnen behoren.

Nu al voorbij
De serie stopt er nu al mee, ondanks een finale die eigenlijk best veelbelovend was. Daarnaast waren de recensies ook prima en had er wellicht best een seizoen bij gekund. Wel hadden de verhalen dan beter gebalanceerd moeten worden, maar de belofte was er wel.

Netflix doet overigens niet aan pilots voor zijn series. Er wordt altijd meteen een volledig seizoen besteld voor nieuwe series. Daarmee kan je ook deels de beslissing om vroeg te stoppen met een serie als deze verklaren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jodie Whittaker terug voor meer 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Jodie Whittaker terug voor meer 'Doctor Who'

Maar of dat seizoen er wel komt, hangt op dit moment af van de kijkcijfers.

Actrice Jodie Whittaker keert sowieso terug voor een derde seizoen als Doctor Who. Ze voegde zich in 2017 met de Christmas Special bij de serie van de BBC en nam het over van Peter Capaldi. Nu is ze volop bezig met haar tweede reeks en ze blijft hierna nog even hangen.

Dat laat Whittaker weten tijdens een interview. "Ja, ik maak nog een seizoen," begon ze. "Dat is misschien een grote primeur, dat ik dit zeg, maar als ik zou zeggen dat ik het nog niet weet, zou ik liegen. Nee, ik hou er echt heel van. Op een gegeven moment ga ik mijn rol overdragen, maar voorlopig nog niet."

Lees ook: 'Doctor Who' verliest enorm veel kijkers

Teruglopende kijkcijfers
Whittaker is de eerste vrouw die in de huid van misschien wel de bekendste alien van de wereld kruipt. Zij speelt de rol sinds 2017 en had in oktober 2018 haar eerste volledige seizoen. Nu is het de bedoeling dat ze dus in elk geval nog een derde keer terug keert.

Lees ook: Alle slechte recensies boeien showrunner 'Doctor Who' niet

Of dat seizoen er wel komt, hangt vooral af van de kijkcijfers. Die lopen behoorlijk terug en daar worstelt de BBC vermoedelijk flink mee.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.