search
'Die Hart': knotsgekke nieuwe serie met Kevin Hart en John Travolta
Series / Nieuws

'Die Hart': knotsgekke nieuwe serie met Kevin Hart en John Travolta

Nieuwe actie-komedie van Quibi met Kevin Hart en John Travolta met een wel heel absurd plot.

Quibi kondigt de knotsgekke nieuwe serie Die Hart aan. Kevin Hart zal zichzelf spelen in deze serie en John Travolta krijgt de rol van een gestoorde instructeur.

In Die Hart is Kevin Hart er helemaal klaar mee om steeds maar weer de komische sidekick te moeten spelen. Een bekende regisseur biedt Hart eindelijk zijn gedroomde hoofdrol aan, maar Hart moet dan wel eerst les krijgen bij een speciale school voor actie sterren.

Laugh Out Loud Network

De serie wordt geproduceerd door het productiebedrijf van Kevin Hart; Laugh Out Loud Network. Die Hart is geïnspireerd op het voorfilmpje wat eerder al te zien was bij de de tour Kevin Hart: What Now.

Naast de bekende namen op beeld, werkt er ook de nodige ervaring mee achter de schermen. Waaronder regisseur Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) en schrijver John Kolstad (bekend van de John Wick franchise).

Quibi

Het nieuwe streamingplatform Quibi wordt op 6 april gelanceerd. Quibi heeft een unieke aanpak met zijn korte content van maximaal 10 minuten per aflevering.

Die Hart is een van de vele shows die op het platform te zien zal zijn. Quibi kondigde eerder al meer dan tien series aan met grote namen als Idris Elba, Anna Kendrick, Sam Raimi en Guillermo Del Toro.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen