Tweede seizoen 'The Mandalorian' al in oktober op Disney+!

'The Mandalorian' S2 al in oktober op Disney+!

De Star Wars-serie The Mandalorian komt toch redelijk snel terug om de streamingdienst van Disney.

Bram de Groot, 5 februari 2020 19:10

Op 12 november 2019 startte Disney+ en de meest opvallende nieuwe content op de streamingdienst was overduidelijk het eerste seizoen van The Mandalorian. De Star Wars-serie werd een succes en nu is ook het verschijningsmoment voor het tweede seizoen bekend.
Tijdens een kwartaalbijeenkomst voor aandeelhouders zei Disney CEO Bob Iger dat het volgende seizoen van The Mandalorian in oktober 2020 verschijnt. En dat is toch iets sneller dan verwacht. Normaal zit een jaar tussen seizoenen van een dezelfde serie. Bij The Mandalorian is dat dus anders.

Wat gaat we zien in seizoen 2?
Uiteraard was Baby Yoda de eyecatcher van het eerste seizoen, maar ook het tweedelige slotstuk was indrukwekkend met de onthulling van de Darksaber en het personage Moff Gideon van acteur Giancarlo Esposito.

Lees ook: Na Baby Yoda: nu ook Baby Jabba!

In het tweede seizoen, opnieuw begeleid door filmmaker Jon Favreau, zullen we zien waar de reis van Din Djarin / The Mandalorian (Pedro Pascal) en Baby Yoda / The Child naar toe gaat. In oktober gaan we dus verder!

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas

Populair nieuws