Naast 'Lizzie McGuire' keert nog een Disney-klassieker terug

Naast Lizzie McGuire nog 'n Disneyklassieker terug

Hannah Montana keert mogelijk terug op Disney+, maar dan niet helemaal zoals je misschien zou verwachten.

Jim Pedd, 7 februari 2020 08:11

Wellicht ken je Hannah Montana wel. De serie had een hoofdrol voor Miley Cyrus, en werd samen door haar en haar vader Billy Ray Cyrus gemaakt. Nu horen we van die laatste dat de show wellicht terugkeert op streamingdienst Disney+.
Dat vertelde Billy Ray tijdens een interview met Hollywood Life. De terugkeer wordt dan niet zoals die andere Disney-hit Lizzie McGuire, waarvoor de oorspronkelijke cast opnieuw tekende, maar anders. Ditmaal zien we dan een jongere Hannah. "Ze hebben het erover om een prequel te maken. Als ik de kans zou krijgen, zou ik echt meteen tekenen, want dan krijg ik mijn matje weer terug," aldus Billy Ray.

Het verhaal
De serie zal volgens Billy Ray dan laten zien hoe Hannah Montana langzaamaan populair werd. In de serie die we vier jaar konden volgen, was het meisje Miley Cyrus net komen wonen in een nieuwe stad. Daar werd ze al snel populair, maar haar vriendinnen wisten niet dat ze in het geheim ook superster Hannah Montana was.

"Ik denk dat er nog een heel verhaal te vertellen valt over hoe Miley uiteindelijk Hannah Montana werd," concludeerde Billy Ray.

Bron: Hollywood Life

Lees meer over: Hannah Montana, Billy Ray Cyrus, Miley Cyrus, Disney Plus, Lizzie McGuire

Informatie over de serie: Hannah Montana

Populair nieuws